Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jumka

chcialbym zrobic skok w bok...i chyba zrobie

Polecane posty

Gość jumka

musze tylko znaleźc partnera, ale z tym nie bedzie problemu ;) jestem z facetem 2 lata, jest moim pierwszym, i chcialabym zobaczyc jak to jest z innymi, stasznie mnie to kręci ostatnio... no i sory chyba go zdradze

Gość no i sory
jak chcesz z innymi spróbować to się nie wiąż z facetem jednym :O no i sory jesteś kur... :O

Gość jumka
ale chce miec tez faceta z którum moge sie spotkac wieczorkami na miescie, wyjsc razem, poptostu byc razem. a skok w bok to taki jednorazowy

Gość jests zdzirka
ale i tak cie lubimy - podaj maila, chetnie cie zapne - mowie serio.

Gość DZIUBEK-3000
GRATULACJE-OD PIERWSZEGO SKOKU SIE ZACZYNA, A POTEM TO JUZ SAMO LECI.

Gość ojejku jejku
ja mam stalego partnera od 6 lat - on byl moim pierwszym ale po 3 latach mi sie znudzilo wiec go zdradzilam spodobalo mi sie to i przez osatnie 3 lata rzobilam sobie 5 takich skoków w bok ja nie widze w tym problemu moj facet raczej ie nie domysla i wydaje mi sie ze mnie nie zdradza a nawet jesli mnie zdradza to trudno, ale wole o tym nie wiedziec

Gość wymiekam
Gratuluje sprytu. Jak bym była facetem i bym się o takiej akcji dowiedziała to kazałabym Ci się patrzeć jak pieprzę Twoją najlepszą przyjaciółkę albo jakąś inna laske.Tak abyś poczuła się gorzej....

Gość ble ble blek
Jestem z dziewczyną od pięciu lat. Ona była moją pierwszą, ale jak dotychczas nie jedyną. Nie mogłem się oprzeźć pokusie sprawdzenia jak to jest z inną dziewczyną. Nie było lepiej ani gorzej, poprostu inaczej. Romans trwał kilka dni. Nie wiem czy to było kurewskie z mojej strony. Chyba tak. Ja przynajmniej uważam że tak.No cóż... Chyba jednak nie żałuje

Gość ble ble blek
Faceci są ponoć poligamistami Jak widac kobietki też

Gość ojejku jejku
ja tez nie zaluje jesli moj facet mi sie oswiadczy i wezmiemy slub to skoncze ze skokami w bok jesli kiedys bede chciala miec dziecko to tylko z nim....... puki co on sie nie deklaruje, mieszkamy razem, wszedzie chodzimy razem (na impezy i spotkania rodzinne) i jest ok a moje przelotne znajomosci trwaja baardzo krotko

Gość wymiekam
ble ble blek a teraz postaw się w sytuacji odwrotnej.Twoja laska z która jesteś już 5 lat pieprzy się z innymi facetami.I jak?Fajnie nie?Czujesz się zajebiście i myślisz sobie że wszystko jest ok.A ona jakby się dowiedziała co robiłeś to jak myślisz jakby się poczuła?Jak laska od sexu albo kochanie wszytko pięknie ładnie ale jak będę chciał to bzykne sobie inną.I ona z uśmiechem powie Ci oczywiście skarbie kochaj się z innymi do woli i tak Cie mocno kocham......

Gość po co zwiazki skoro
tak lubicie skoki w bok,prosciej nie wiazac sie i spotykac sie z kim sie chce

ktoś mnie niechcący wykasował;) a wiec powtarzam po co sie wiązałaś jak chcesz spróbować inne ciacho:o pierw zaspokoisz swój apetyt a później będzie ci sie ta słodycz nie zdrowo odbijać-zastanów sie czy warto

Gość ojejku jejku
ble ble blek, gdzie poznajesz te dziewczyny? w swoim miescie? i mowisz im odrazu ze to tylko jeden numerek i bez zadnych emocjonaliow???

Gość ojejku jejku
do "po co zwiazki"--> fajnie miec pod reka stalego faceta, bo nie tylko sex sie liczy.... fajnie jest wrocic po pracy do domu i poprzytulac sie do swojego miska, nie? a te moje skoki w bok nie wiaza sie z zadnymi uczuciami, to tylko czysty sex za kazdym razem inny...

ojejku jejku \" fajnie miec pod reka stalego faceta, bo nie tylko sex sie liczy.... \" skoro nie tylko sex się liczy, to dlaczego dla tego \"czystego seksu\" jesteście skłonni kłamać, oszukiwac, zdradzać, RANIĆ tą drugą osobę??? :O Żal mi wszystkich zdradzanych, że trafili na takich... :O

Gość wymiekam
ojejku jejku nie no fajnie.A on się przytuli do swojej misi bez świadomości że jakieś 30 min temu sorry za wyrażenie pieprz***** ja inny facet. Zajebi**** Wibrator sobie kup,albo nie wiem co i miej ten czysty sex...Nie no zajebiści jesteście....

pewnie są pokusy ale jak sobie pomyślę co by było w 2 stronę to chyba by mi serce pękło-chyba nawet bym sie nie wnerwiła tylko załamała

Gość ojejku jejku
sex jest dla mnie wazny, ale po 6 latach z tym samym facetem jest raczej nudny i stad te moje skoki w bok napisalam ze nie tylko sex sie liczy bo tak jest...(wiem ze teraz traktujecie mnie jak kurewke), ale ja tez lubie przytulic sie do swojego faceta albo chociazby polezec sobie z nim i pogadac a z takim kolesiem "od szybkiego numerku" raczej sie tak nie pogada

ojejku jejku z takimi poglądami to... szkoda słów :O żal mi Twojego faceta, serio, nawet nie wie kogo przytula... :O:O:O

Gość wymiekam
ojejku jejku no dlaczego nie możesz z nim pogadać?Przecież to normalny facet.... Tak wiele was łączy...A jakbyś się ty poczuła jakby Twój facet miał jakieś panny do "czystego sexu" bo z Tobą to już tylko rutyna?

Gość KOMANDOS 102 KG
hehe wlasnie to je GŁUPIE podejscie huhu, trza napisać, że gdyby skoki w bok, nie były skokami w bok, to by co najmniej o połowę gorzej smakowały przez co się wyjdzie na takiego skurwysynaaa huhuhuhuu trza to ciulnąć jako komandossss

Gość ojejku jejku
ja tez kiedys myslalam ze jakby mnie moj facet zdradzil to umarla bym z zalu....ale odkad sama to robie to mam troche inne podejscie nie chce zeby mnie zdradzal ale jesli mialby to robic, to niech robi ale tak zebym ja o tym nic nie wiedziala

Gość wendkasz
a tego niesmaku potem nie da się niczym zagłuszyć..

Gość jak to czytam
zaczynam tracic wiare, ze sa jeszcze ludzie sobie wierni

Gość wymiekam
no właśnie nei chcesz aby to robił a sama to robisz! serce by Ci pękło a on ma z kamienia i mu nie pęknie.Przecież pujść z kimś innym do łóżka to nic innego.Popiep**** by sobie inną aby mu się lepiej zrobiło,ładnie wrócił do Ciebie,przytulił.... Kur*** Sorry nerwy mi puściły.....

Gość macie nasrane w glowach