Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezpestkowy słonecznik

3 dni temu seks, dzisiaj okres. czy możliwa jest ciąża?

Polecane posty

jeśli kochałam sie dajmy na to 3 dni temu i w ten weekend powinnam dostać okres to czy jest możliwe, że doszło do zapłodnienia a mimo to mam ten okres? kocham się z chłopakiem bez zabezpieczenia od prawie miesiąca (przerywany jedynie ale to dla mnie nei jest żadne zabezpieczenie więc piszę że bez). od tygodnia miałam wszystkie swoje przedokresowe objawy jakie mam od kilku lat (lekkie bóle brzucha, bolące, wrażliwe piersi, humory, gorsza cera), a dzisiaj dostałam okres i wszystko to przeszło. ostatni raz kochaliśmy się trzy dni temu. czy gdyby doszło wtedy do zapłodnienia, nie dostałabym dzisiaj okresu czy jak to jest? proszę o odpowiedź jeśli ktoś się orientuje. dzisiaj zaczynam brać tabletki anty, ale nie wiem czy powinnam jeśli sie okaże że jestem w ciąży? od razu zaznaczam, że nie panikuję ani nic z tych rzeczy, ciąża nie będzie dla mnie zaskoczeniem ani czymś niepożądanym. nie wiem tylko czy za kilka/kilkanaście dni dowiadywać się czy jestem w ewentualnej ciąży czy nie muszę sobie zaprzątać tym głowy?

up

Nie jesteś w ciąży. A pozaty po 3 dniach nie byłoby żadncych objawów. Te 3 dni przed okresm to czas niepłdony, wiec jak dostniesz okres to będziesz pewna ,ze w ciaży nie jetseś.

okres już dzisiaj dostałam dlatego właśnie się zastanawiam czy jeśli do zapłodnienia doszłoby kilka dni przed spodziewanym okresem, czy on by się pojawił :) objawów też żadnych oczywiście nie mam, wszystkie które miałam te zwiastujące okres dzisiaj ustąpiły :) tak tylko pytam teoretycznie, bo ja też jestem pewna, że w ciążę nie zaszłam :) zaraz brykam po tabletki :) dzieki za odpowiedź

Gość ehh24
mnie to też interesuje uprawiałam seks na dwa dni i na dzien przed potem dostałam okres i od tamtego czasu nie mam a minęło już 45 dni...byłam zabezpieczona. Ciekawe czy na dzien przed okresem można zajść zna ktoś taki przypadek ??

Gość wasza niewiedza
na temat własnego organizmu jest porażająca i zwala z nóg!

no to pomóż dziewczynom i je oświec a nie się mądrzysz :/ jak mnie tacy ludzie wkurzają... :/ wytknąć potrafią, ale pomóc to już nie bardzo...

w moim przypadku moge sie kochac nawet do 7 dni przed okresem bez zabezpieczen. to czasami przesuwa okres o 2-4 dni (jesli jestem bardzo aktywna) ale to napewno zalezy od osoby. nie sadze zebys byla w ciazy, chociaz cuda sie zdarzaja. jeli chodzi o okres to nawet bedac w ciazy mozesz miec okres przez pierwsze miesiace. UWAGA! moja kuzynka zorientowala sie ze jest w ciazy dopiero w 4 m-cu bo przez 3 pierwsze miala regularny okres. i co wy na to?