Jagodella Andrea de Marquez 0 Napisano Wrzesień 8, 2006 Wczoraj szef robił przelew na konto i do tej pory nie ma :(. Dlaczego tak długo idą? Myślicie,że do 15.00 jeszcze mogą być??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czasem 2-3 dni Napisano Wrzesień 8, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coccinella 0 Napisano Wrzesień 8, 2006 To zależy, o której pieniądze wyszły. Jeżeli nie wyszły przed 9, to na koncie będą dopiero następnego dnia. Jeżeli zostały wyslane późnym popołudniem, to moga byc dopiero po przetwarzaniu o 16 następnego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zależyy Napisano Wrzesień 8, 2006 ja mam konto w tym samym banku co szef i kasa jest od razu na moim koncie:) ale jak macie w innych bankach i nie wysłał elixirem to faktycznie 2-3 dni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagodella Andrea de Marquez 0 Napisano Wrzesień 8, 2006 Wpłacał wczoraj rano.Ja mam Inteligo a szły z konta Millenium.A jutro banki tez księgują??? Mogą być jeszcze dzisiaj czy już nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość macie Napisano Wrzesień 8, 2006 zależy czy spacerkiem pójdą czy nie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katarina Witt 0 Napisano Wrzesień 8, 2006 Niestety to zależy od banków. Czasem ida 3 dni. W soboty banki nie księgują. Ale sprawdź konto po godz. 18. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagodella Andrea de Marquez 0 Napisano Wrzesień 8, 2006 Bardzo mi potrzebna ta kasa i dlatego tak się denerwuje.Zawsze jak mi ktoś robił przelewy to albo były już np.o 16.oo albo rano na drugi dzień.Pierwszy raz tak długo to trwa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katarina Witt 0 Napisano Wrzesień 8, 2006 Może przelew byc zrobiony później? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagodella Andrea de Marquez 0 Napisano Wrzesień 8, 2006 Może...Kurczę jak dziś nie będzie to dopiero w poniedziałek??? Ja pierdzielę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katarina Witt 0 Napisano Wrzesień 8, 2006 Tak, jak nie dziś to w poniedziałek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to trzeba było prosić o Napisano Wrzesień 8, 2006 "elixir"- to przelew natychmiastowy.... koszt 4,5 zł ale kasa najpóźniej na drugi dzień na koncie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagodella Andrea de Marquez 0 Napisano Wrzesień 8, 2006 Kur...a no nic sprawdzę konto jeszcze później :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagodella Andrea de Marquez 0 Napisano Wrzesień 8, 2006 Ja się na tym nie znam a nie chciałam się prosić jak jakaś głupia.Miałam po prostu nadzieję,że dziś będą .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagodella Andrea de Marquez 0 Napisano Wrzesień 8, 2006 a może on mnie oszukuje i tylko gada,że wpłacił a tak naprawdę jeszcze tego nie zrobił??? Już sama nie wiem,co myśleć :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagodella Andrea de Marquez 0 Napisano Wrzesień 8, 2006 no piszcie coś jeszcze proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach