Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziamdziunia

co zrobic zeby włosy szybciej rosły?

Polecane posty

Gość dziamdziunia

moze to głupie pytanie,ale macie jakies sposoby? witaminy? czy domowe cuda? of kors chodzi mi o włosy na glowie:) pozdro

Gość ewelinka22
Jest już taki topic, a tam tysiące pomysłów :) Ale ja myślę, że to indywidualna sprawa każdego z nas i nic nie ma na to wpływu. Mimo wszystko polecam przyjmowanie skrzypu z witaminami i mikroelementami. Pozrdrawiam!~:)

Gość dziamdziunia
dziękowac;)

Gość kasiajoasiaaaa
troszku sie spozniłam ale to nic xD nie chce zakładac nowego tematu. więc ja chce zapuscic włosy (mam cienkie z natury;/) tez chce przyspieszyc ich porost, ale nie oszukujmy sie nie ma cudów, trzeba sie dobrze odzywiać. wiec własnie co jesc? co jest dobre dla włosków? Ja posiałam dzis rzeżuchę :) ma mnostwo witamin, bede jesc orzechy i marchew ponoc jest dobra, zamierzam kupic herbatke pokrzywową i moze sktzyp polny naprzemian. Co jeszcze??? Wiele słyszałam o olejku rycynowym i nafcie, ale czy to prawda? nie ma ubocznych skutków??? niechce zniszczyc moich włsoków, i boje sie o nie;/ Niektorzy mowia ze oba specyfiki przyciemniaja ,a ja tego nie chce (jestem ciemna blondynką). Stosuje tez 1 w tyg, maseczke z żółyka, Prosze o więcej porad. :)