Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hugyret

życzenia, kwiatki czy coś innego?

Polecane posty

Gość hugyret

wybieram się na ślub, na wesele już nie. macie pomysł co można innego podarować w kosciele zamiast kwiatkow? czy nic innego nie wypada??? no i życzenia, jakies ciekawe, nietuzinkowe??

Jezeli jest to ktos znajomy to kwiatki sie naleza .... a jezeli jest to ktos z rodziny to kwiatki+prezent malutki np.posciel

Gość hugyret
nie, to tylko koleżanka więc nie wypada bez kwiatow?? a zyczenia?? jakies ciekawe?? nie tylko, wszystkiego dobrego, ble ble :)

Gość a to ja
w kwaiciarniach ale tez w innych miejscach są do kupienia takie ozdobne tuby na rozne okazje, w srodku są zyczenia koszt ok 25zl

Wśród ciągłej życia pogody, niech rozkosz Was oplata, wśród miłości, wiary, zgody żyjcie w zdrowiu długie lata.

W dniu Waszego Ślubu, Samych radosnych zdarzeń. Niech będzie on początkiem, Spełnienia Waszych marzeń.

Spełnienia wszystkich marzeń - tych wielkich i tych mniejszych, a przede wszystkim tego abyście nigdy nie byli samotni!

Gość ...to tylko ja...
Tydzień temu byłam na slubie u kolezanki. też miałam kupić tylko kwiaty, ale po przemysleniu doszłam do wniosku, ze za ładny bukiet dam ok 30-40 zł. a za taka kwote kupie juz ładna pamiatke. I w rezulatcie udało mi sie kupic piekny komplet dwóch eleganckich porcelanowych filizanek, pieknie zapakowanych w pudełko wyłozone satyną. Koszt 40 zł. Do tego kartka z zyczeniami i juz:) prezent sie podobał. Kwiatów nie polecam, zaraz po kosciele pewnie ktos wrzuci je do bagaznika i tyle je para młoda bedzie widziała. A pamitka zostanie na długie lata:)

Gość no ale wypada dac
te filizanki, jak wszyscy stoja z kwiatami, skladaja zyczenia, a ja z filizankami wyskocze?? doardzcie:) i chodzi mi o zyczenia, ktore powiem. nie o takie na kartke, cos fajnego, nie wiem co mam powiedziec. cos niebanalnego szczerze nigdy nie umialam skladac zyczen pomozcie :)

Najlepiej powiedz cos od siebie,to beda najszczersze zyczenia- Ja juz sie wypowiedzialabym co bym kupilam

Gość gapciaa
MASKOTKA!!!!!!!!!!!! Ale fajna, a nie jakieś malutkie pluszowe coś. Za 27zł (tyle ile kwiatki) można kupić naprawdę śliczne duże maskotki (duża= ok. 30-40cm) Kwiatki zwiędną i tyle, a po maskotce będzie pamiątka.

Gość gapciaa
Aaaa jeszcze życzenia.....ja zawsze mówię, żeby zawsze potrafili ze sobą porozmawiać i dogadać sie w każdej sprawie. I tyle uśmiechu i radości jak dzisija :)