Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ik

Ciągle błądzę....

Polecane posty

Gość ik

Mam wspaniałego chłopaka, a myślę ostatnio o innym. Jestem okropna! :(

Gość ik
po co człowiekowi miłość eh -- byłoby mi lepiej bez niej :(

Gość ik
Kocham swojego chłopaka - ale wyobrażam sobie jakby to było gdybym była z tamtym... wyobrażam sobie jak przytula... okropne !!

Gość milk with honey
jestes normalna, ja mam tak samo i wiele moich kolezanek tez. taka juz chyba kobieca natura

A co w tym okropnego? Nie rozumiem jak można się zadręczać wyobrażeniami...jeśli do czegoś by doszło, to tak, ale samymi myślami?

Gość ik
Codziennie myślę o zerwaniu z nim kontaktów...a jednak dalej go utrzymuję...obecnie tylko telefoniczny... Jestem podła, bo świadomie robię źle za plecami chłopaka. :( Takie jak ja powinni palić na stosie!

Gość ik
Nie chcę, aby moje myśli przeistoczyły się w czyn... za dużo bym straciła...nie wiem co zyskając...

Gość ik
mój chłopak jest taki cudowny:), niestety kiedy mam ochote sie poczochrać dzwonie do tamtego i ...ossstro jedziemy z koksem:classic_cool: ps. ssam mu nawet bilencje:D🖐️

Gość ik
ale śmieszne -- ajajajjjj głupi podszywacz !!

Gość milk with honey
a jakby Twoja dziewczyna wyobrazala sobie ze zamiast Ciebie przytula kogos innego lobuzie dobrze bys sie z tym czul?? chyba niebardzo. ik ma poczucie ze krzywdzi swojego faceta, ze robi mu tym swinstwo. tak to chyba dziala

Dokładnie - wiem, że sama czułabym się fatalnie gdyby sytuaja była odwrotna! Nawet siebie nie tłumaczę:(

I ta świadomość, że ta druga osoba - czeka na mnie w każdej chwili męczy mnie jeszcze bardziej. eh...wszystko to dziwne jest

Gość milk with honey
zawsze sie mozna przed soba wytlumaczyc, jest na to wiele sposobow, ale jak trzeba wytlumaczyc kogos innego to juz jest wiekszy problem. ech same problemy z ta miloscia

Sama siebie nie rozumiem:) Mam super faceta naprawdę złapałam Pana Boga za nogi :P aleee... nie wiem co mnie kręci w tym drugim ! Coś - ale nawet nie potrafię tego wytłumaczyc eh

Takie chwilowe fascynacje są nazupełniej normalne, dopóki nie wprowadzamy ich w czyn. A wyobrażać sobie można wszystko co nam się podoba. Po co się ograniczać? Przecież to nie jest równoznaczne z dokonaniem tego czynu. Więcej luzu.

Gość milk with honey
a jak dlugo jestescie razem?? moze chodzi o to ze juz za dobrze go znasz i ciagnie Cie do czegos nowego??

Gość milk with honey
ale mimo wszytko jak sie mysli o kims innym to jest to dla tej drugiej osoby przykre, i chyba jak sie tak robi to sie swojego partnera mimo wszystko az tak bardzo nie kocha. nie rozumiesz kobiet lobuzie, a to wasze meskie podejscie pozbawione uczuc jest tez okropne.

Łobuz ale z czasem myślenie o innej osobie nam nie wystarczy - później chce się czegoś więcej i więcej. Kocham nad życie jedną osobę - myślę o innej - ale to głupie:) Jak można kochać i myśleć o innej - a jednak można:)

Jesteśmy razem 3,5 roku ale to nie jest tak, że już się znudziliśmy sobą itp. faktycznie, może szukam czegoś nowego... koniecznie muszę wybić to sobie z głowy!

Gość milk with honey
ja jestem 3 lata, chyba cos w tym jest. z czasem jakas fascynacja zanika i szuka sie kogos nowego, kto wzbudzi nowe oczucia. mimo tego to co zbudowalas z facetem przez ten czas wcale nie traci na waznosci, po prostu jest inne.

milk Ale ja do tej pory wcale nie myślałam o kims innym - obecny partner był dla mnie najważniejszą osobą - i nadal jest. Kocham Go, a On mnie. Raz jest lepiej raz gorzej... ale wiem, że moge liczyć na Niego wiem, że w ogień za mną pójdzie - czego nie zapewni mi ten drugi. Więc to logiczne - po co myśleć o kimś gorszym... a jednak, w głowie siedzi... :|

Gość milk with honey
a kto mowi ze milosc i namietnosc jest logiczna?? jakby to byla tylko i wylacznie sprawa logiki jakie zycie byloby proste

Prawda?:) A jak sobie z tym poradzić? Zostawić wszystko tak jak jest...czas pokaże czy definitywnie zakończyć znajomość?

Gość milk with honey
a dlugo juz ten facet zaprzata Ci glowke?? u mnie przewaznie jest tak, ze mysle o takim ktory mnie olewa:P ale to mija, gora po 2 tygodniach pozostaje tylko sentyment. niestety czesto mi sie zdarza myslec o innych facetach;/

No własnie 3 tygodnie - i On mnie wcale nie olewa :) gdyby olewał byłoby łatwiej:)

Gość milk with honey
hmmm no to mamy problem, a znajac zycie z czasem bedzie jeszcze gorzej. dopoki nie sprobujesz czegos z nowym panem albo nie poczujesz ze tracisz obecnego faceta bedziesz chyba trwac w tej beznadziejnej sytuacji;/

A to pocieszenie:) :) Eh.... musze zapomnieć o tamty, bo kiedy obecny facet dowie sie o nim - stracę Go na zawsze - a tego nie chcę. Przecież nie warto niszczyć udany związek dla głupiej zachcianki:) Poza tym sumienie zadręczałoby mnie - że myślę o innym za plecami mojego chłopaka!

Gość milk with honey
mnie az tak nie meczy:P ale ja to inna bajka:P niewiadomo czy to zachcianka, moze to poryw serca na ktory czeka sie cale zycie?? ech lepiej Ci nie wkrecam, bo to szkodliwe moze byc.

Ty jesteś 3 lata ze swoim chłopakiem - i naprawdę często myslisz o innych chłopakach? Czy byłabyś zdolna do zdrady? Czy planujecie ze soba przyszłość? a twój chłopak nie domysla sie, że np. w tym momencie myślisz o kims innym??