Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wwpl

Nosicie klipsy?

Polecane posty

Gość Wwpl

:0 Bo ja strasznie lubię i zastanawiam się, czy ktoś jeszcze je nosi:)

Gość nie nosimy
bo to wiocha

Gość dlaczego wiocha
???:o Ja mam piękne złote klipsy z brylantami i noszę. Są bardzo ładne, elegancki i w dodatku ie muszę mieć porozciąganych zwisów, zamiast płatków w uszach:o Myślę, że takie dziury porozciągane w uszach wyglądają wyjątkowo nieciekawie, lepiej już założyć klipsy, które w dodatku występują w różnych wersjach- sa też takie z maleńkimi zatrzeskami, mniej lub bardziej eleganckie:)

Gość nie nosimy
klipsy a brylantami buhahah a na drugie masz alexis, co? :D

Gość dlaczego wiocha
nie chce miec przeklutych uszu. Nosze jak najbardziej

Gość jeszcze takie malutkie
klipsiki to ujda :) ale i tak lepiej miec przekute uszka - aha i majac przekute uszka niekoniecznie trzeba mie zwisy drogo kolezanko. wystarczy nie nosic tonowych kolczyków do pasa

Gość nie nosimy
przekŁute jak już, idiotko chyba że tobie jaki kowal przekuwał :P :P :P

Gość wwlp
no o nic, pytam czy nosicie klipsy. Bo oststnio jakaś moda się porobiła na kolczyki, jeszcze takie metalowe, w każdym sklepie tego pełno, a klipsów jest mniej, więc się pytam... Po co taka agresja???:o

Gość ja nie lubie dziur w uszach
od czasu , jak zobaczylam, jak jedna staruszka, ktora nial przeklute uszy a jakis czas nie nosila kolczykow. miala w tych dziurkach straszne wągry. Wiadomo,ze sobie sama nie mogla wycisnąc, nie widziala ich przeciez. Powiedzialam sobie,ze nigdy w zyciu nie przekluję uszu, bo nie chce miec tak mna stare lata. Nosze klipsy.

Gość ja kupiłam sobie śliczne klips
y z Swarovskiego, bo nie noszę kolczyków, a bardzo pasowały mi do sukienki, więc je kupiłam. Sa prześliczne, a uszy mam w całości:) I wcale nie wyglądają tandetnie, normalnie. Są bardzo ładne, eleganckie i każda koleżanka się mnie już pytała, skąd wzięłam takie cuda:D

Gość wwpl
Moja babcia nosiła kolczyki ponad 20 lat, nie ma żadnych "wagrów":o ale ma takie dziury w uszach, jak nie nosi kolczyków, no i ponieważ na starość ucho wisi, to te dziury też...

Gość moja babcia tez miala takie
straszne dziury w uszach. Nie przekłuje sobie.

Gość wwpl
Dlatego się pytam, czy nosicie klipsy:) Ostatnio byłam u jubilera i widziałam śliczne kolczyki ale też takie same klipsy:) I uważam, że na jakieś okazje są bardzo praktyczne, w dodatku wcale nie kojarzą mi się z wiochą;) Wręcz przeciwnie:)

wwlp-ja pisalam do \"nie nosimy\",a nie,ze nie nosimy:-D tzn ja akurat mam uszy przeklute,ale znam kilka dziewczyn,ktore nosza klipsy. odpisalam na odpowiedz \"nie nosimy\",ktora wysmiala to,ze masz klipsy z brylantami,jakby to bylo niemozliwe.nie rozumiem o co jej chodzi.

Gość wwpl
to nie ja mam klipsy z brylantami:) Ale uważam, że klipsy sa przydatne i niektórę są bardzo, bardzo ładne:)

Taaa, nosimy!!! Mnie osobiście najbardziej do gustu przypadły klypsy Pierwszej Klypsiary- Kleczkowskiej! :D

Gość wwpl
co to kleczkowska???:o

własnie sie zastanawiam czy sobie nie przekłuc, nie robiłabym tego gdybym mogła dostac fajne klipsiki, takie np jak sa teraz modne. ale jakos nie moge trafic na nic fajnego niedrogiego:(

Gość wwpl
sa też niedrogie klipsy:) Np. pozłacane lub posrebrzane, bezniklowe:) Są klipsy z kryształami swarovskiego, a cyrkoniami, z piórkami, z cekinami. Zalezy, jakich szukasz:)

Uwielbiam biżuterię i bardzo mnie cieszy powót jej do łąsk :) Noszę kolczyli dłuższe i wiszące ale jak spodobałyby mi się jakieś klipsy to nie pogardze i klipsaasmi :)

Gość elzunia kleczkowska
to bohaterka serialu "złotopolscy". osoba kiczowata, pozbawiona gustu, tandetna. makijaż i fryzura ją szpecą. to taka wsiowa baba wyrwana z peerelu. kreuje tę postać rożniatowska. http://www.filmweb.pl/Ma%B3gorzata%2BRo%BFniatowska%2Bfilmografia,Person,id=43493

a ja szukam jakichs długich, z kamyczkami, dżecikami itp.... a póki co znajduje tylko takie \"babcine\" i \"kleczkowate\"

jeszcze dziurek nie mam. wiec klipsy. ale jak znajde jakies fajniutkie klipsiki, to dziurek nie zrobie :) pozdrówka

Gość poszukaj na allegro
:) Tam jest wszystko:) Ja mam dużo par nowych klipsów, bransoletek itd. i chyba niedługo też wystawię na Allegro, bo bardzo, bardzo lubię biżuterie, ale takiej ilości i tak nie zdążę zużytkować:o :classic_cool: ( mam małą manię...) I też lubię klipsy!:)

Gość agatka658
ja 2 razy przekuwałam uszy i nie mogę nosić kolczyków więc nosze klipsy!

Gość gość
Kiedyś bym powiedziała, że to dramat, ale teraz można znaleźć różne fajne, ciekawe wzory, więc jasne, czemu nie?:) Jestem zwolenniczką biżuterii artystycznej, która jest oryginalna i wyjątkowa, zatem zawsze można znaleźć coś naprawdę super:) Jeśli szukacie takiej to polecam sklep internetowy Galerii Artystycznej KuferArt, warto zajrzeć:)