Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pragnaca26

prosze o rade

Polecane posty

Gość pragnaca26

wiem ze moze jest to dziecinne ale juz tak pragniemy dzidzie ze powoli dostajemy hopla na tym punkcie ja juz wszedzie pytalam czytalam itp wszyscy maja na moje pytanie inna wersje (ludzie ksiazki gazety net lekarz) okres mialam 31.08 skonczyl mi sie juz 03.09 tez sie zdziwilam ze taki krotki kochalam sie z moim misiem 06.09 i 07.09 kiedy moge sprawdzic testem czy jestem w ciazy????czy musze dalej probowac i czakac az mi sie bedzie spoznial okres i dopiero test i lekarz??

test najwczesniej gdy przyjdzie termin okresu- predzej nie wyjdzie A dla wieksej pewnosci w dniu okresu badanie krwi beta hcg- wynik w 100% wiarygodny ja testom nie ufam Powodzenia

Gość desz desz
Dzieci biora sie od faceta nie od misia , buahaha !!!! idz kup kapuste, bo moze z niej wyskoczy dzidzius!!!:P

jestescie walnieci-zero intymnosci i mozgu!!! Co Was obchodzi jak laska nazywa swojego faceta? Prosila o rade a nie wyklad na temat znaczenia i pochodzenia slowa \"misio\" Żenada

Gość 19 latka
ehhhhhhhh najlepiej zrob tak jak radzi Joannaz.. test hcg wykrywa wczesnie ciaze.. zrob go najlepiej tak po 10 dniach