Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teściara

Wejdźcie-dotyczy to testów ciążowych

Polecane posty

Gość teściara

Sie ma Kobietki. Tak sobie siedze i czytam Wasze wypowiedzi. Kazda z nas ma jakieś jazdy dotyczące ciąży. Jedne pragną dziecka, drugie wręcz przeciwnie... Do czego zmierzam? Zazwyczaj piszecie - dziś/jutro/w tym tygodniu itp ZROBIĘ TEST CIĄŻOWY... Po zrobieniu testu, zadręczacie się że test nie dał Wam gwarancji, nie jestescie pewne czy test Was nie oszukał.... TO PO CO TO ROBIĆ? NAPISZCIE, KTóRą Z WAS ZAWIóDł TEST CIąZOWY!!!! ZOBACZYCIE ZE PRAWIE ZADNA... WIEC NIEZADRECZAJCIE SIE!!!! P.S. Ja osobiscie test stosowalam z 10 razy, nigdy mnie nie zawiodl!

teściara, mnie test też ani razu nie zawiódł.. i chyba piszesz też o mnie - wlasnie wczoraj zrobilam tescik, wyszedl negatywny, cieszyłam sie, ale dzis wrocily do mnie czarne mysli:( a jak u reszty? czekam niecierpliwie

test---> negatyw 2 dni później okres. w ciązy nie byłam, nie jestem i nie bede miejmy nadzieje przez najblizsze 7-8 lat. to było najgorsze 5 min mojego życia, ale opłacało sie przeżyć podczas nich serię zawałów żeby zobaczyć tę JEDNĄ GRUBĄ KRECHE ! ;D

Gość teściara
KIWIK, i po co sie zadreczać! Jak sie wpiszą inne Kobietki to zobaczysz że testy mówią prawde. tylko musza byc wykonane w odpowiednim czasie. 3mam kciuki :):):)

zawiodl i zawodza wiele dziewczyn cykl temu zrobilam: wyszly 2 krechy, potem okres, USG i zadnej ciazy

ja robilam, i nawet wydawalo mi sie ze za wczesniej, ale ost robilam z wynikiem negatywnym, a nastepnego dnia mialam okres :) moja siostra miala lepiej, zrobila test rano (negatyw) a popoludniu okres hihi:) jakos ufalam do tej pory testom, wiec jesli pokazal negatyw to tylko bylo pyt kiedy okres?

Dostalam dzis okres-wiec test wykazal prawde:) Ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:):):):)

Gość akakakfnkaf
ja ze swoich schiz wykonalam 16 - 17 testow. nie oplacalo sie, jzu pierwszy pokazal brak ciazy, wiec nie warto sie doszukiwac czegos.

Gość Oleńkaaa_24
Ja ufam testom.Tylko u mnie nie sprawdzila sie teoria, że niektóre testy wykrywaja ciążę juz 6 dni po zaplodnieniu.U mnie ukazaly sie 2 kreseczki dopiero po kilkunastu dniach(ponad dwóch tygodniach) Testy najlepiej wykonywac kilka dni po planowanej miesiaczce gdyż testy czasami wykazuja ciąże a nastepnie pojawia sie miesiączka gdyż zarodek nie zagnieździl sie w macicy.Więc dochodzi do samoistnego poronienia:-(

Gość margarynka
ja zrobilam w zyciu pewnie z 30 testow i nigdy nie zawiodly!!! teraz biore tabletki i problem z glowy :)

Gość czasami
czasami się mylą ale to bardzo żadko mnie nigdy nie zawiódł zaden test zawsze pokazywał prawde. Ale np. zdarzają się też felerne mój mąż kiedyś zrobił sobie test ciążowy tak dla picu i wiecie co wyszedł mu pozytywny za chwile zrobił następny i wyszedł negatywny. Nie pamiętam jakiej były firmy ale wiem że to był płytkowy test. Pozdrawiam

Witam testy ciążowe mają różne parametry i czułości. Im niższa liczba tym test lepszy, standardowo w aptekach są 50 i 25. Test o czułości 25 w terminie miesiączki pokaże ciążę z 99.9% prawdopodobieńśtwem. Test ciążowy może wyjśc faszywie pozytywny - po poronieniu (50% ciąż obumiera do terminu miesiączki) - problemach z nerkami - nadczynności tarczycy - torbielach ---- dzisiaj 3 testy ciążowe za 5.99 www.sklep.starania.pl