Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda czy niee

CZY ZAWSZE JAK DOJDZIE DO ZAPłODNIENIA,TO TEMPERATURA JEST WYZSZA?

Polecane posty

Gość prawda czy niee

wyzsza do czego? nie prawda, ze tempka musi byc powyzej 37. U kazdej kobiety temeratura wzrasta w drugiej czesci cyklu. Jesli utrzyma sie ona dluzej niz 16 dni (nawet jesliby to mialo byc 36,6), to mozna podejrzewac ciaze.

Gość prawda czy niee
wyczytalam,ze podobno zawsze jak jest owulacja to temp. rosnie i spada, przed sama miesiaczka, a jezli dojdzie do zaplodnienia, to utrzymuje sie nadal podwyzszona... tak, ze nie jest to niby 36,6 tylko powyzej 37... wiec dlatego pytam!!! z gory dziekuje!

Wszystko zalezy od tego, jaka sie mielo temperature przed owolucja. Jesli juz wtedy byla ona wysoka- np. 36,6, to wiadomo, ze po owolucji wzrosnie ona do 37 i wiecej. Ale jak sie mialo wczesniej 36,0, to trudno, zeby wzrost byl do 37. Chyba logiczne, prawa? Jesli chcesz sobie poogladac wykresy ciazowe, moge ci dac linka- na pewnej niemieckiej stronie jet tych wykresow ponad 1000... I tam widac czarno na bialym, ze niektore dziewczyny mialy w ciazy tempke powyzej 37, a inne nie.

Gość justyska gg
zawsze!!!

Gość prawda czy niee
odswiezam

ja nigdy nie mierzylam tempki regularnie, ale teraz przez 12 dni mialam dola i mierzylam codziennie. jak zaczelam miezyc, mailam temp 37.3 - mialam stracha. jednak dzis rano temp spadla do 36.8 i dostalam za jakies 2 h okres!Ale sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość djsweet
do GracieLou...zawsze!!! ja jestem tego najleprzym przykladem.ja tez jak podejzewalam ze jestem w ciazy to wyczytalam gdzies ze temp wzrasta i zawsze jest powyzej 37.2 stp bez wzgledu na to jaka sie mialo wczesniej temp...ja mialam 37.8 i bylam w ciazy:D