Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Giovanni

Nie mam pomysłu na temat, ale topic będzie BOSKI

Polecane posty

Raz do rzeźni, rzeczki brzegiem sześć prosiątek szło szeregiem. Z drugiej strony szło dziewczęcie i o dziwo też na rżnięcie. hihiih Czemu ja się z takich głupot śmieje, to sama nie wiem? :D Ale ja jestem blondynka (i na dodatek kręcona)- to mnie tłumaczy :D

bylam z nim na tym swiecie i mam go dosc, dzisiaj olewa mnie zupelnie jakies fochy wali, nie wime o co mu chodzi ale mam to gdzies, jeszcze na koniec imprezy mi dogadal, ze z paulinka by wieksze wrazenie zrobil ( bo ja jestem spokojna, skromna:P) mimo, ze wszysy mowili mu gratuluje fajnej dziecwzyny itp olac to i juz a ja bym dzisiaj na jakies lody skoczyla ale nie mam z kim, kolezanka nie widziala sie ze swoim od wtorku, druga co odnowilam kontakt jedzie gdzies z rodzinka, a tzrecia tez, dzieki czemu calje tej sytuacji odnowilam kontakt, tez chyba spotyka sie z chlopakiem:) jednym slowem na lody nie pojde bo zkim?:))) a szkoda, taka ladna pogoda:)

K**** mać, mać, mać... co za typek. Po prostu brak słów. Ola ja bym na Twoim miejscu nim sobie głowy nie zawracała.

ano typek ale olewam juz to, juz nie boli:))) jutro ide na lody dogadalam sie z kolezankami:))) jakis duuuuzy eser lodowy mniam:))) a teraz niedlugi ide do kosicolka:))) dzieki Natia:)))

no...to fakt...on jest bezczelny...ale to malo powiedzine..niech sobie te paulinke obraza a nie ciebie...to ona jest glupia cipa....

wrócilam z kosciola:O szkoda slów, co ta moja mała za cyrki tam odrawiała, az ksiądz z ampony zagadał do niej :O co za wstyd... Mi tez prosze foteczki :P wszyscy Gio, ty też :) cytrynka_20-85@o2.pl Olu, żal mi Cie złotko, jestes bardzo ufna...pamietasz co ci powiedzialam kiedys? ze jak facet raz źle postąpił to przesunął swoją moralną granice i już tak bedzie Cie traktował, nie cofnie sie wstecz. zresztą ja też czasem mialam przeboje ze swoim, ale nie ma śmiałości mnie juz wyzwać bo tak po japie kiedys dostał ze mial wszystkie moje palce odbite na dwu policzkach :) (mialby tylko z jednej strony, gdyby nie powiedzial: \"i tak mnie nie bolało , suko\") :O teraz czasem usłysze jak szepce tak na mnie pod nosem, zebym nie uslyszala:) ale juz to olewam :) na glos nie powie :P Oliwka wreszcie śpi, juz nie mam sił...:O

Ejjj no przestan z tymi zebami....bo sie zawstydze....ogolnie sa okropne..tez sie nie mieszcza..buuuu

na razie mam fotki Kaczorynki :) ładniutka jestes a ząbki na prawde cudne :) az zazdroszcze :P

ehhh, no kurcze, Natia, co za sliczna buzia :) alez dzieczyny ladniutkie jestescie jak obrazki :)

Kaczorynko masz 100% racji. Ja faceta posłałabym na drzewo po pierwszym takim wyzwisku pod moim adresem.

Natia Ty się powinnaś cieszyć, że młodo wyglądasz. W przyszłości to docenisz. Mnie osobiscie bardzo podoba się taka dziecinna uroda.

erotica....teraz to sie serio zawstydzilam....ale dzieki...chociaz jestem innego zdania,bo wiesz....zawsze gdzie nie szlam to ze swoja najlepsza kolezanka...i zawsze jakos za nia chlopacy szaleli a nie za mna ja zawsze bylam ta szara myszka....buuuuu (a ta kolezanka to bratowa mojego robaczka tak wyszlo ze jestesmy z bracmi,tylko ze ona juz po slubie...a ja przed,he)

Natia, wyslalam ci fotki, tylko nie podpisalam sie, ale bedziesz wiedziec po mailu ze to ja, nie? a co do facetów...wydaje mi sie ze mój mnie szanuje, przynajmniej teraz, jak juz wie, ze pewnych barier nie przekroczy... mysle ze chcial sprawdzic na ile moze sobie pozwolic, no to wie..:D ja nigdy nie pozwole sie ponizac, on to wie i szanuje. a za suke sie nie obrazam, w koncu czasem jestem wredna :P ale np o uderzeniu nie ma mowy, nigdy mnie nie tknął, kiedys przypadkiem oberwalam gdy rzucil w zlosci telefonem, to przeprazal z kwiatami ale przebaczylam bo wiedzialam ze to niechcacy :) nie dawajcie sie dziewczyny!!! :D ale jestescie sliczne :)

Tomaszku, ja i moj brat mlodszy tez bylismy wychowywani przez mamę, wiem jak jej ciezko bylo. szkoda ze dopiero teraz to doceniam, bo bylam łobuzicą straszną :P

ja tez \"okresowo\" dostaje różne nieporządane krostki itp...:O a co do okrągłej buzi...to popatrz na moją, mam poliki jak chomik :O to mój najwiekszy kompleks, ty masz jeszcze normale :)

Natia każdy ma jakieś drobne niedoskonałości, ale co tam... Tomek ja mam przyjaciela, który też był wychowywany tylko przez mamę. Wyrósł na porzadnego człowieka, zresztą jego brat też.

wydaje mi sie ze tez mialam problemy z facetami przez brak ojca...tylko ja ze swoim mialam minimalny kontakt, dzis wcale... nie chce go znac, bo mial okazje pare razy zobaczyc swoją wnuczke, ale on tylko pogardliwie popatrzył na wózek i mi rzucil jakies suche \"czesc\"...przykro mi sie zrobilo :( Marcina rodzce tez są po rozwodzie, ale kontakt jest super, czesto sie odwiedzamy, on przynosi Oliwce prezenty i pomaga nam jak moze :)

no to dolaczam sie do klubu...tez mnie tylko mama wychowuje znaczy teraz to chyba sama,he....juz duza dziewczynka jestem;) aaaa przysle mi tez ktos fotki....znaczy od nati juz mam ale od reszty nie :(

Kaczorkusiu, ja ci juz wyslalam swoje, zaraz jak ty mi wyslalas...nie doszly jeszcze?

Kaczorynko ja Jak już się tak rozesłałam to wyślę i Tobie, tylko nie mam Twojego maila. Dziewczyny zaczynam tu się czuć łyso, bo ja mam pełną, szczęśliwą rodzinę.

Normalnie to ja bym chciała zobaczyć fotki naszego Giovanniego :P ciekawe jak wyglada...? a moze to baba, bo taki ideał ze aż sie wierzyc nie chce :P żartuje , Gio, nie obrazaj sie :)

no jeszcze nie...ale to pewnie dojda :) oooooo juz doszly...:) co ty od siebie chcesz....ja tam nie mam nic ci do zarzucenia...same komplementy :)

Jasiek swoich zdjęć nie wyśle. Ma swoje zasady. Zresztą ja facetowi też bym nie wysłała.

Sylwia, zapewniam cie ze nie masz powodu czuc sie łyso :P mozesz byc tylko dumna :) w dzsiejszych czasach tyle jest rozwodów ze szok! dlatego mam lekkie opory przed ślubem, z jednej strony bardzo go chce, a z drugiej boje sie...:O