Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia_dziewuszkaaaa

wytrysk przez majtki??? prosze o poradee

Polecane posty

Gość glupia_dziewuszkaaaa

kobietki wiem,wiem zaraz na mnie najedziecie,ze jestem jakąs malolate ,która zabiera sie za petting.. mam 21 lat aole szczerze mówiąc jestem niedoswiadczona w tych sprawach :-( mam pytanko ( choc w to watpie ,ale tyle sie anczytałam na tym forum,ze wszystko jest mozliwe) czy mozliwe jest zapłodnienie,kiedy partner był majtkach i ja tez,ale miał taki duzy wytrysk,ze troszke majtki przesiąkly :-( ( ktoś tu pisał ,z4e plemniki nie rycerze przez bielizne sie nie przedostaja :-) ) sama juz nie wiem co ma myslec :-(

Gość 19 latka
nie przedostaja sie :) heheehe wiesz nie musisz byc doswiadczona ale chyba uczyłaś sie biologi albo na wychowaniu seksualnym.. nie wierz w te głupoty co pisza 13-14 latki

Gość Słoneeeeeeeeeczkooooo
a petting bez wytrysku?? tylko ten płyn...kontakt raczej z narządami nie możliwy...zawsze uważalismy jak tylko sie da...a tu 13 dzien cyklu jakies plamienie...ale nie wydostające sie na majtki tylko tam w środku rózowy śluz....taki jasny jak przed okresem...boje sie, bo mam 18 lat dopiero:(

Sloneczko ty pewnie masz owulacje wiec mozliwa jest krew w sluzie a Ty dziewuszka...masz 21 lat i uprawiasz petting przez majtki?! no dobra kazdy robi to co lubi, ale zeby sie bac ciazy z tego powodu?! mozesz byc spokojna