Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snowbordka

Znasz sie na SNOWBOARDZIE to wejdz!

Polecane posty

Gość snowbordka

planuje zaczac przygode z deska, i mam kilka pytan? po pierwsze ile musze szykowac kasy zeby skromnie ale w miare przzwoicie zaczac ta zabawe? jak dobiera sie deske do wzrostu? ja mam 167 cm

Gość snowbordka
dlaczego za mala?

Gość sirius
dla poczatkujacych i sredniozaawansowanych deska powinna siegac brody, czyli nalezy odjac od swojego wzrostu +/- 20cm. deska ciut krotsza bedzie lepszym wyborem niz za dluga, latwiej na takiej nauczyc sie jezdzic. jak dla poczatkujacego cena to okolo 1tys za deske + wizania + buty. lepiej kupic deske mniej znanego producenta ale wyzszy model niz rzucac sie na np burtona ale kupic najnizszy model. do tego nieprzemakalne spodnie i wytrzymale rekawice snowboardowe. kurtka jak kurtka moze ale musi byc od razu snowboardowa, grunt zeby byla w sportowym stylu. zakupy polecam albo w specjalistycznych sklepach - tam zazwyczaj niezle znaja sie na rzeczy i potrafia doradzic albo na gieldach zimowych - duzy wybor sprzetu i nizsze ceny niz w sklepach ale jak juz chce sie kupic cos konkretnego; nie polecam doradzac sie tam u sprzedawcow. omijaj raczej centra handlowe, i sklepy ogolnosportowe - tam slabo znaja sie na rzeczy. no chyba ze idziesz tam po jakas konkretna rzecz. pozdro

Gość łączenie tematów
SNOWBOARD !!! 13:00 Lords Of The Boards kto lubi, kto jezdzi, kto zamierza chcialabym sie nauczyc jezdzic na snowboardzie, powiedzcie jak sie dobiera deche i inne wazne informacje pozdrawiam 13:02 wielbiciel 70B Dopiero zamierzam 13:18 lytuilui ja też zamierzam, wezmę z wypożyczalni dechę jaką mi doradzą, buty i dawaj, zobaczymy co mi z tego wyjdzie ;P 19:54 ciekawaa.. najlepiej na początek wypozyczyc sprzet 12:56 sirius jak dla sprobowania to tez polecam tylko wypozyczyc, szkoda byloby kupic deche, zjechac 2 razy i stwierdzic ze to jednak nie teges. wyrzucowa kasa. konkretna zabawa w snowboard wiaze sie z niezlymi wydatkami. ale nie powiem - jazda na desce to zaj**ista sprawa;]