Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała mauśka

Bebiko dla Maluszka

Polecane posty

Gość mała mauśka

Witam, mam pytanie czy dajecie swoim dzieciakom 6 miesięcznym mleko modyfikowane Bebiko. to najzwylkejsze, bez HA, i innych rzeczy. Wszędzie pisza ze te mleka typu Bebiko Omneo czy Bebilon sa lepsz, ale one sa gorzkie i obrzydliwe w smaku!!! Mój snek je tylko Bebiko takie w kartonowym pudełeczku, ostatnio mu kupiłam Bebiko Omneo i nie chce jeśc, w sumie mu sie nie dziwie jest gorzkie i obrzydliwe. a przeciez mleko z cyca jest słodkie ??? Jak jest u Was drogioe Mamy???? Mam nadzieje że to zwykłe Bebiko nie jest jakies ubogie w witaminy i itp

Gość to bebiko
to bebiko jest obrzydliwe mój synek za nic ni chciał go pić, ale córka koleżanki pije, najwyraźniej zależy to od upodobań smakowych każdego maluszka.

Gość mała mauśka
masz na myśli to Bebiko omneo i te inne udziwnione ???

Gość to bebiko
nie, to zwykłe

Gość mała mauśka
hmmm no to faktycznie zależy od upodobań malca, ale te z dodatkami sa gorzkie próbowałam nawet zapach odrzuca juz samam nie wiem, a jakie mleczko polecałybyscie dla maucha oprocz Bebiko ???

Ale te inne bebika podaje sie jak dziecko zle przybiera albo jest alergikiem, jesli wporzadku to dawaj zwykłe bo takie zmiany źle wpływają na dziecko. Wiem to ze swojego doswiadczenia po zmianach zaczeło mi dziecko chorowac wymiotować

a mój synek nie chciał pić zwykłego bebika,smakował mu nan zwykły i HA,tak więc to zalezy od gustu malucha:) dobrze że mamy taki wybór w mlrkach:)

Gość Jucha
hehe ja takie mleko gotuje codziennie.jako dietetyk polecam bebiko 2r.ma dobry smak i wartośc kaloryczna,takze smiało gotuj mleczko bebiko:)pozdrawiam