Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa123

Chyba nigdy sie nie zdecyduje...Perfumy

Polecane posty

Gość Ewa123

Hej dziewczyny.Mam 19 lat i poszukuje fajnych,trwalych perfum. Lubie zapachy raczej świeże, jednak nie koniecznie az takie lekkie,zeby unosil sie za mna śliczny, kusicielski zapach:) hihih. Odwiedziłam juz naprawde tysiace drogerii i nie moge sie zdecydowac. Podobaja mi sie nawet PUMY te siwe,czy jak kto woli biale. Bruno Banani tez nawet mi sie podoba, z tym ze juz mi sie znudzily. Na stiadionie 10-lecia:) wachalam AMOR AMOR i przyznam ze z wszystkich tych zapachow te perfumy cos mialy w sobie co mi sie podoba,jednak jeszcze to nie to.Aaa i dodam ,ze nie lubie zapachow owocowych,kwiatowych i baaaaaardzo ciezkich.Dziewczyny pomozcie!!! Tylko piszcie mi wszystko dokladnie,bo ja sie nie znam na tych oryginalnych perfumach.

Gość radawanka
jak dla mnie dosc fajne sa j"adore diora.Trwala i zapach calkiem calkiem.Polecam.

Gość ida marcowa
Ja mam ten sam problem.Od wielu lat juz poszuuje swojego zapachu i jakos nic mi nie pasuje.Pod choinke dostalam GUCCI2 i juz mialam nadzieje ze to jest wlasnie to ale niestety zapach jest nietrwaly i szybko sie ulatnia.A pare dni temu kupilam DUNE Diora z nadzieja ze ten bedzie trwalszy i co???Zapach po pol godzinie jest praktycznie niewyczuwalny na skorze.Masakra.I to sa markowe perfumy???

Gość moje ulubione to
Truth Calvina Cleina

Gość Lavrinias
Spróbuj jeszcze wszystkie zapachy Escady, są kwiatowe. Mocno kwiatowe i bardzo trwałe są perfumy "Jadore" Christiana Diora. Te na pewno ci się spodobają! Wypróbuj też "Noa" Cacharela i "Promesse" też Cacharela.

Miracle firmy Lancome jest bardzo świeży, ale ma dośc mocną, ostrą nutę kwiatów i powietrza. Pisze tu o Miracle, bo są jeszcze odmiany, typu Miracle Love czy jakieś tam. Chodzi mi o standardowy zapach Miracle, który reklamowała Uma Thurman.

Gość medicin
ja tez polecam promesse Cacharel :)

Gość Ewa123
Dzieki dziewczyny za rade.Mam nadzieję ze sie zdecyduje w koncu!:)