Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baobaba

SrednioTajny Klub TROLLI internetowych

Polecane posty

Gość baobaba

jak wyzej... tylko bez wyzwisk...bo poziom trzeba trzymac ;-)

Gość baobaba
osoba ktora wpada na jakis topic zeby tam troche namieszac, zeby cos sie dzialo, albo zaklada topic prowokacyjny zeby...sobie pogadac na jakis kontrowersyjny temat. Oczywiscie sa tez Trolle ktor zjawiaja sie tylko po to by zwyzywac albo zniszczyc topic ,ale takim dziekujemy. Ja zapraszam tylko inteligentych, oswojonych i cywilizowanych trollakow... A to w celu by nieco zniwelowac peioratywne pojecie Trolla internetowego. Moim zdaniem nie zawsze ich dzalalnosc przynosi szkody... choc niestety wszystko zalezy od poziomu trolla..

Gość baobaba
no i ?.....

Gość baobaba
nikt sie nie chce przyznac ze czasmi sobie trolluje? a ja tu bym mogla na poczekaniu kilku kandydatow wymienic... ;-)

Gość baobaba
tiaaaa..i zaraz bedzie po topicu...juz mnie wykasowali z paru...zastraszyli...sponiewierali..a tylko dlatego ze pokonalam ich slownie i to bez uzycia ani jednego " nieprzyzwoitego" slowa... Yntelektem sie rozumie :-P

Gość baobaba
riposty, zaczepki, uwagi ..nieco zlosliwe ale nie obrazliwe...dla ludzi o nerwach mocniejszych nieco niz moherkowa nitka.. :-P

nie musisz...ten topic powstal po to by niektorym ludziom uswiadomic ze dzialalnosc trolli nie zawsze jest taka negatywna jak sie to opisuje.. sa niektore topicki ktore bez trolli by umarly smiercia naturalna a tymczasem osiagada juz tysiac-ktorys wpis. Nie sztuka kogos zwyzywac- sztuka sprowokowac....do myslenia i rozszerzenia horyzontow nieco dalej niz moje 4 sciany...

Dzis żadna,... jestem skcowny... za pare minut dopiero kończę pracę. :(

buuu... no ja piwkuje bo weekendy mam wolne...juz zdazyli mnie wykasowac z jednego topicku...slabe nerwy maja dzisiaj ludzie...przytloczyl ich chyba nawal argumentow nie do obalenia ;-) sie chyba jednak wybiore gdzies wieczorem...bo dzis zadnych wiekszych wyzwan nie widze ;-)