Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suzana79

czy do sukni ecri zakładcie pończochy ecri czy białe??

Polecane posty

Gość suzana79

tak się zastanawiam jak to jest ...buty oczywiście ecri a pończochy???czy białe się bardzo odróżniają ??

Gość a może naturalne
będą najlepsze?

Gość santi_23
ja bym ecru ubrała

Gość suzana79
panna młoda w naturalnych :-( jakos tego nie widzę;-(

Gość pamllela
ja 2 września ubrałam ecri :)

Gość pamllela
a tak naprawde to kto będzie widzial jaki masz kolor?tylko ty i przyszły mąż.On będzie tak przejęty ,że nawet nie zauważy różnicy:)

Gość elelelele
Witajcie! Jeśli chodzi o kolor pończoch to jest tak jak ze skarpetkami,pod kolor garnituru sie dobiera. Kolory ecru i biały gryzą się ze sobą (chyba że jest to złąmana biel) Nie dodaje się do suknii ecru białych dodatków gdyż dałoby to efekt brudnej suknii, kwiaty nie powinny być białe a także koszula młodego nie może być biała. Pończochy cieliste mniej pasują do suknii ale dopuszczalna jest taka koncepcja (zwłaszcza przy sukniach w różnych kolorch jak- niebieski, zielony, czerwony(gdyż nogi w tych barwach nie prezentują się pięknie)czy ciemne ecru. Do sukni ecru w salonach mody ślubnej napewno znajdziesz pończochy także w kolorze ecru(nie cieliste!!!!! tylko wyraźnie beżowe) Ewentualnie w skelpach z bielizną beżowe takie pudrowe będą także pasować. Ale z drugiej strony to co napisałam to fachowa porada a najważniejsze jest to w czym Ty się dobrze czujesz!!!(Często przychodzą do salonu klijentki które nie widzą siebie w innych rjstopach jak cieliste i wybierają je do białych sukienek...i też jest dobrze :) ) POZDRAWIAM I ZAPRASZAM DO SALONU: Fammm w Warszawie

Gość gapciaa
TYLKO ECRU!!!