Gość Chopard Napisano Wrzesień 9, 2006 No wlasnie jak w temacie czy sa milosniczki zapachow Chopard, jesli tak to ktorego? Moje ulubione to Wish, a Wasze? I gdzie kupujecie? U nas sa bardzo drogie :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
egzaltowana idiotka 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 Teraz powolutku przygotowuję się do zakupu Mira- bai.Dostałam od znajomej odlewkę i pokochałam ten zapach do szaleństwa.Muszę go mieć w październiku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SZARA_AMBRA 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 Niedawno zostałam obdarowana Casmirem...Ta woda pierwszy raz pojawiła sie jakies 10 lat temu.Wtedy bardzo mi sie podobała...Teraz niestety nie mogę znieść tego zapachu ...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chopard Napisano Wrzesień 9, 2006 Mialam w ubiegle wakacje Mira Bai i mam mile wspomnienia, a teraz jestem zachwycona Wisem i buteleczka... Cudne i trwale :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach