Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

va_neska

czerwona szminka!czy nadal modna

Polecane posty

jestem brunetka i ładnie mi w czerwonym, dodoam ze mam21 lat.chcialam zapytac czy malownie ust czerwona szminką jest wciążmodne i czy pasuje mi?:)

Gość czerwona szminka jest klasyczn
ponadczasowa :D

też maluję usta na czerwono:) zależnie od nastroju raz na stukniętą, prawie odblaskową czerwień, a raz na stonowane wino. Mnie bardzo się podoba, sądze, że innym również, troszeczkę ;)

Gość a ja uważam
że czerwona szmina nie jest wskazana np.do pracy czy ogólnie podczas dnia.najlepiej wieczorem, na jakies wyjscie ,randke..ale tak codziennie?trochę za pretensjonalnie..to tak jak z perfumami-niektóre sa tylko na wieczorne wyjścia, gdyz sa za "cięzkie"w ciągu dnia, no ale niektóre panie nie maja umiaru..

Gość To jeszcze zalezy od wieku
i stylu kobiety. Nie mówiac oczywiscie o typie urody. Ja jestem brunetka i w jasnych transparentnych błyszczykach wygladam na osobę chora. Tylko szminka i tylko czerwona. Oczywiście sa rózne odcienie czerwieni :) Ja mam 32 lata, pracuje na poważnym stanowisku i uważam, że jest to wiek jak najbardziej odpowiedni do tego typu makijażu. Nastolatka wygladałaby .... same wiecie jak.

Gość ZAWSZE modna
:) na szczęście :):):)

Gość kiedyś RER
Jak to dobrze przekroczyć trzydziestkę i móc malować się na co dzień czerwoną szminką :)

A co to ma za znaczenie, czy modna? Ważne, czy dobrze z nią wyglądasz.

Gość Rosasita
wydaje mi się ze niezaleznie od wieku, mozna uzywać czerwonej szminki:) jezeli nam pasuje do typu urody, a Tobie tak. Aby nie wygladala zbyt klasycznie a lekko i uroczo nie stosuj konturówki tylko szminkę nanieś palcem, aby uzyskać taki rozmazany efekt mysle ze to wyglada bardzo seksownie, zwlaszcza przy mocno wytuszowanych rzesach, można tez na to naniesc bezbarwny błyszczyk albo po prostu kupić błyszczyk w odcieniach czaerwieni

Gość ewelinka22
Młoda kobietka wygląda super w czerwonej szmince :) Moje kumpelki używają nie tylko czerwonych szminek, ale też błyszczyków :) No i Salma wygląda super w reklamach i katalogach Avonu :) Ja jestem sztynką, ale czerwień na ustach mi nie pasuje :(

Gość Kocham czerwona szminke
czerwone usta to mój znak rozpoznawczy od zawsze! FAtalnie bym sie czuła z nieumalowanymi ustami! Błyszczyki sa nie dla mnie, ja musze mieć konkret na ustach. I też jestem po 30-tce :)

Gość to tak jak ja ....
:)