Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarimilla

czy można się przyznać kochanemu że jest piętnasty

Polecane posty

Gość sarimilla

czy raczej powiedzieć że jest piąty, a może drugi ... ale chyba nie uwierzy bo mam 25 lat

Gość no cóż ..
drugi jeszcze bym zniósł, ale piąty !!!!!!!! w Twoim wieku .... swiadczyło by to o tymze nie wiesz czego chcesz albo ze eksperymentujesz

Gość sarimilla
jestęście męskimi szowinistami, kołtunami seksualnymi, zakompleksionymi mikropeniskami ... kobiety mają prawo do sżczęścia i nie pozwolą sobie tego odebrać

Gość no cóż ..
zadałaś pytanie ? dostałaś odpowiedz nic wiecej .... jesteś wulgarną dziewczyną niechciałbym Cie nawet gdybym był pierwszy :O

Gość edek bez kredki
moze dodam coś od siebie tzn. do tego co napisał "no cóż .." jestes pusta laska, która puszcza się na lewo i prawo. A pewnie jak się dowie to wywali cię na zbity pysk :P

Gość edek bez kredki
tzn. jeśli ma jaja :P

Gość ignorancja
Edek i no coz...ja rozumiem, ze z prawiczkami mamy do czynienia:P

Gość no cóż ..
chciałbym być prawiczkiem!!!!!!!! mógłbym swój pierwszy raz przezyć jeszcze raz :O niestety mam 39 lat i troche na to za pózno :P

Gość dsaasda
powiedz wprost ,że jest 15...potem się uśmiechnij od ucha do ucha i powiedz: ale z ciebie głupek .......jesteś moim trzecim...hahahah

Gość ignorancja
Ja nie wiem co wyobrazaja sobie faceci ( nie tylko oni zreszta) ktorzy zmieniaja laski, jak przyslowiowe rekawiczki, a kobiety, ktore postepuja podobnie...nazywaja dziwkami:P

Gość kurde laska
jak ty to zrobilas??? chodzilas z nimi czy to byly tylko przerywniki na jedna noc? zaden facet nie chcialby uslyszec ze jest 15, ani nawet ze 3. ze jest drugi to jeszcze jakos przelknie :D

Gość ja tez....
miałam podobnie teraz jestem meżatką a mój maż był 14. jestem w twoim wieku i rozumiemi cie doskonale, ale nigdy niemowiłam mezowi tej liczby 14 bo właściwie nikt nigdy z nas nie zadał pytanie ile??? czy to takie ważne?!

Nie lepiej by było, gdyby był dla Ciebie pierwszy? Żal mi, iż się tak rozdrabniałaś :(

Gość Alicjjjja
to jeszcze nic. Przed moim facetem miałam ok. 70 partnerów, a jemu powiedziałam że jest czwarty. :D

Gość
Rób jak uważasz, ale z reguły do faceta to dochodzi. Może po latach ale dochodzi. A wtedy możesz stracić i chłopaka i parę zębów... :P Jeesteśmy zajebiście solidarni w informowaniu sie o kobiecym kurestwie :P. Pamiętam, jak raz poszedłem na imprezę z jedną świeżo poznana dziewczyną, a tam podszedł do mnie koleś i powiedział że w łodzi na studiach dawała dupy arabom (wiadomo, że się tym nie chwaliła). Ueee *otrząsa się* Miałem szczęście...

Gość kurde laska
Anonimek>>> czy to nie ty pare tygodni temu przezywalas ze chyba jestes w ciazy choc nadal jestes dziewica??? ze swoja hipokryzja nie pouczaj innych

Gość kurde laska
Apostole>>> naprawde imponujecie mi wszyscy z ta solidarnoscia plemnikow. szkoda tylko ze od siebie nie wymagacie takiej cnoty jak od waszych dziewczyn

Gość Alicjjjja
ja się przyznaję - miałam okres w życiu gdy zwyczajnie szalałam. Faceci na jedną noc. Faktem jest jednak że kobieta musi kłamać. Wypowiedzi panów powyżej tylko to udowadniają. Żaden facet nie zaakceptuje kobiety która miała wielu partnerów.

Gość Anonimek to ta laska
która dostała jakiejś dziwnej opryszczki w wiadomym miejscu....zwykła hipokrytka:O

mojej przyjacilce doradzam, aby kazdemu swojemu kolejnemu facetowi mowila ze jest tym 2. kazdy z nich cieszy sie ze jest tym drugim i jej to wybacza. i wszyscy sa zadowoleni - oni bo mysla ze przed kazdym z nich byl tylko 1. a ona bo nie robia jej scen zazdrosci i tym podobnych wymowek

Gość ehcozababy
I to ma byc uczucie ??? Co to wogóle ma znaczyc, głupie baby dają dupy jak sa młode, potem gdy juz troche rozumu przyjdzie do głowy to zaczynają kecic i wmawiają biednemu facetowi, ze jest drugi albo trzeci, a przed nim jego dziewczyna miala w ustach 15 fiutów, nie no fajnie, super jestescie z tymi swoimi radami.......

Gość
=>kurde laska Uau, znamy sie? :D Co rozumiesz przez Wy, towarzyszko? Miałem sporo lasek i się z tym nie kryję. Nie ściemniam babkom, że mialem \"2 związki i zostalem zraniony dwa razy\". Niektóre to akceptują, niektóre nie. A to czy i jakiej moralnosci wymagam i od kogo to nie twoj interes. Tobie nic nie proponuje, a jak bym zaproponował mógłym zacytować to co moj kumpel powiedzial o mnie mojej lubej: \"Twój chłop to chuj, kurwiarz i alkoholik. Ale na pewno nie złodziej\". Nie muszę się ze sobą kryć. Jakaś mizerna ta miłość, kiedy dupa nie chce powiedziec prawdy o byłych. Czyżby nie zależało jej na szczerości względem ukochanego? A argumentacja \"bo wy faceci...\" jest uzywana przez puszczalskie panny, które mają zwyczj szukania usprawidliwienia w oczach innych....