Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślepatka

Co jaki czas do okulisty?

Polecane posty

Gość ślepatka

co ile chodzic na kontrole?bylam w sierpniu i mam soczewki -1,5 nie astygmatyczne a okulary astygmatyczne.Kiedy musze sie zglosic do okulisty? za 2 lata tak jak zwykle?

Gość jak nosisz soczewki
to chodzisz co pol rolu. i ewentualnie zawsze, kiedy sie cos dzieje. okulista chyba powinien ci to powiedziec.

Gość raczej tak
chyba, że bedziesz miec kłopty ze wzrokiem lub będziesz odczuwać bóle głowe i przemęczenie oczu. Choć mi sie wydaje ze wizyty raz na rok są bardziej wskazane

Gość Gosia

Powinno się po prostu chodzić do okulisty -  tak samo jak do innych lekarzy - profilaktycznie.  To bardzo ważne i często zaniedbywane. A potem ludzie narzekają, że nagle “sypie” im się zdrowie. Ja przynajmniej raz w roku odwiedzam Centre de la Vision .

Gość Nadja

Większość ludzi zaczyna odwiedzać okulistę w momencie, gdy zaczyna się dziać coś niepokojącego. Taka smutna prawda:( Nadal za mało troszczymy się o własne zdrowie. Ja chodzę do Centre de la Vision przynajmniej raz na siedem miesięcy.  Wiem, że standardowo powinno się chodzić raz w roku - jeśli nie ma się żadnych problemów ze wzrokiem.