Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz zwariuje

CO MAM ZROBIC???

Polecane posty

Gość zaraz zwariuje

moja mama kupila kafelki, chcac odremontowac lazienke, ktora jest obrzydliwa, ale moja babka zarbronila jej zrobic remont! normalnie szlag mnie trafia

Gość a dlaczego
zabronila???to Twojej babci mieszkanie czy jak?

Gość zaraz zwariuje
to jej dom niestety ale moja mame chce dobrze, powolutku remontuje co sie da ale moj wujek(brat mamy) nastawia babke przeciwko nam!

Starsi ludzie bardzo sie przyzwyczajaja do miejsc,mebli itp. Mojej kumpeli dziadek nie chcial zmienic nawet dywanu, tez byly niezle awantury...

Gość a jakie babcia
ma argumenty niezgadzajac sie? a wujek ?

Gość a dlaczego
to lepiej z babcia porozmawiac na osobnosci, kiedy nie ma wujka w poblizu i wytlumaczyc ze: lazienka wymaga remontu. ze poki sa pieniadze to lepiej teraz ja odnowic:) bo potem moze beda inne wydatki .

Gość zaraz zwariuje
argumenty- "plytki sa jeszcze dobre" :O

Gość a jakie babcia
no to moze przyznajcie jej racje. Ze starszymi ludźmi tak trzeba ;) a małymi kroczkami Ty jako wnuczka sprytnie zakrec sie kolo babci. Zacznij mowic ze takie ladne te nowe kafelki ze tak sie cieszylas z zapowiadanych zmian, ale skoro to babci przeszkadza to jakos to przebolejesz. Mysle ze babcie maja wieksza slabosc do wnuczek niz synow;)

Gość zaraz zwariuje
zazdroszcze Wam, ze macie normalne rodziny ze nikt wam nicnie wypomina a nie tak jak ja, cale zycie w jednym pokoju, awantury, brak wsparcia i oparcia

Gość do zaraz zwariuje
mi wypomina teść,że u niego mieszkam i co?też nie mogęzrobic remontu, nawet nic przestawić,o wyrzuceniu nie ma mowy(wyrzuceniu rupieci, 20-paro letnich gratów itp) takie jest życie, jak czlowieka nie stać na swoje M. Szkoda mi Twojej mamy i rozumiem ją, bo sama tak mam.

Gość A czy warto pakowac ...
forse w remont nie swojego domu ?