Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhgf

ból jajników w połowie opakowania tabletek anty

Polecane posty

Gość hhhgf

to normalne?wykluczajac ciąże?jestem przy 6 opakowaniu a dzis przy 10 tabletce od rana boli mnie troche tak jak przed okresem....

mnie w czasie brania tabletek bolał brzuch w połowie cyklu, dokładnie tak jak w czasie owulacji, dlatego z nich zrezygnowałam- ich działanie stało sie wątpliwe.

mnie tez bola jajniki:( nie mam pojęcia czy to nie jakaś ciaza bo zdażyłam sobie to uroić:|:O ale mam nadzieje,ze działają..

Gość hhhgf
ja nie wątpie w ich działanie...mimo że biorę słabe. zastanwaim się tylko czy to faktycznie mogą powodować tabletki. boli mnie normalnie jakbym okres miala dostać////przez ostatnie miesiące znosiłam je super zero skutków ubocznych...a w tym miesiącu??? mam mdłości, wymiotuje, mam dziwny śluz, zawroty głowy....a teraz te jajniki....naparwde zaczynam wiązac to wszytsko z tabletkami. a ile bierzecie jeśli mogę spytać???

Gość aika
a robilas badani czy wszystko z jajnikami ok?

Gość hhhgf
nie. nigdy ale nigdy nie mialam z nim problemów. bolą mnie od dziś

Gość aika
Moze sie wybierz najpierw do gina niech Cie przebada bo to ze nigdy nie mialas problemow z nimi to nie oznacza ze teraz nic Cie nie dopadlo. Idz, przebadaj sie i porozmawiaj z ginem na ten temat. Ja tez ma bole jajnikow od jakiegos czasu i sie zastanawiam czy to nie aby od tabsow.Łykam Diane 35.