Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwona15678

czy moge zazywac falvit i chrom razem?

Polecane posty

Gość iwona15678

po jednej tabletce dziennie

Gość ewelinka22
Raczej tak. Zobacz, czy Falvit zawiera też chrom, a najlepiej zapytaj w aptece, czy można! Jeśli chcesz brać chrom na schudnięcie, to podobno on działa tylko wtedy, gdy ma się jego niedobory. Ja wybrałam całe pudełeczko, ale nie zauważyłam żadnych efektów :(

Gość iwona15678
ja chce brac chrom bo mam przeogromny apetyt na słodycze takiego to jeszcze nie miałam... al sie boje troche o zdrowie bo ejsli mam chrom w normie i zaczne brac jeszcze tabletki to może być nieciekawie........

Gość ewelinka22
Eeee, z tego co pamiętam, to chyba cieżko go przedawkować, a jak już to to raczej nic groźnego, bo tak to bym się na niego nie zdecydowała. Ja nie lubiłam nigdy słodyczy, a teraz mam na nie taką ochotę, że masakra i chyba znów zacznę brać ten chrom :) Podobno czasem przed zimą ma sie taką chęć na słodkie :) A brzuszek mi rośnie :(

Gość iwona15678
a nie wiesz jak mzona szybko ale bez tabletek uzupełnic ewentualny niedobór chromu??

Gość ewelinka22
Oj, nie mam pojęcia :( Wpisz w google, tam na pewno jest napisane w jakich produktach możesz go znaleźć, no i pozostaje Ci jeść te produkty :) Innych alternatyw niż tabletki i jedzenie, nie przewiduję :(

Gość iwona15678
dzieki Ewelinko