Śliwunia 0 Napisano Wrzesień 10, 2006 ... i jak się czujecie po tej zmianie? Ja odstawiłam tydzień temu ze względu na problemy z jelitami. I czuje się... dziwnie i to nie tylko pod względem fizycznym. Jakoś nie potrafie przestawić się na gumki... boje się wpadki, a poza tym, no wiadomo, jest mniej przyjemnie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ahhhhahhhhhahh Napisano Wrzesień 10, 2006 ja odstawilam w maju i mialam odstawic tylko na 2 miesiace zeby sobie przerwe zorobic ale jakos do dzis do nich nie wrocilam i chyba nie wroce!Czuje sie o niebo lepiej bez nich.....fakt ze sie juz nie truje,mam wieksza ochote na seks i ogolnie lepiej na sercu :)I skonczyly mi sie naloty grzybicy pochwy!!Bo jak bralam tabletki to co chwile cos mialam. Stosuje gumki i jak narazie jest ok nie mysle nawet o nich podczas seksu tylko jak okres ma przyjsc wtedy mysle czy bedzie czy nie:) Czasem sobie mysle ze dobrze tez bylo jak je bralam bo mialam pewnosc ze bedzie ok i mozna bylo sie kochac bez gumki a tak jest wiadomo lepiej.Ale cos za cos....teraz wole sie nie zatruwac ........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość df Napisano Wrzesień 10, 2006 ahhhhhhhhhahhh a jak dlugo je bralas?? i (jesli mozna wiedziec) ile masz lat?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ahhhhahhhhhahh Napisano Wrzesień 10, 2006 mam 21 lat i bralam 3 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość df Napisano Wrzesień 10, 2006 dlugo bralas... ja mam tylko troche wiecej latek i mysle zeby odstawic po 18 miesiacach.... ale obawiam sie ..... i o reakcje na te zmiane i o bezpieczenstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ahhhhahhhhhahh Napisano Wrzesień 10, 2006 wiesz reakcja moze byc rozna ale na pewno wyjdzie ci ona na dobre.....mi na poczatku troszke tylko twarz obsypało wypryskami ale jest juz ok cere mam super!Pozatym takto same pozytywy......dopoki nie sprobujesz to nie zobaczysz.A co do zabezpieczenia to dobrze cie rozumiem.....ale gumki sa ok.ja tylko je stusuje a jak mam okres nieplodny to kocham sie bez gumki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość df Napisano Wrzesień 10, 2006 aaa to jestes odwazna :) mi w tabletkach przeszkadza sama swiadomosc tego ze sie truje :( no i mam kiepski humor - coz moj optymizm odplynąl daleeeeko ale tez wiesz... nie wiem czy jakby nam gumka pekla to posinor nie robi jeszcze wiekszego balaganu w organizmie no i jeszcze fakt ze obawiam sie bolesnych miesiaczek - teraz jest super bo ani nie sa obfite ani nie bola - nie to co wczesniej.... tak wiec sama nie wiem co mam robic :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 19 latka Napisano Wrzesień 10, 2006 e to jeszcze tak długo nie brała znam takie osoby co 4/5/6 lat biora juz i ani jednej przerwy.. ja biore rok i mysle ze za 2/3 lata odstawie juz całkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ahhhhahhhhhahh Napisano Wrzesień 10, 2006 wiesz przeciez nie musi ci juz za pierwszym razem peknac:)moze za 100 albo i dalej i nawet jak by pekla to uwazam ze ten posinor wziety napewno nie zrobityle szkody co branie tych tabletek dzien w dzien przez tyle miesiecy!Co do miesiacek to tez nie powiem ze mam bardziej bolesne niz jak bralam tabletki ale wezme tabletke przeciwbólowa i jest git:) Wiesz to twoja decyzja.....ja tez sie nie mogalm zerbac do tego odstawienia i zwlekalam 4 miesiace jak je odstawialm.Obecnie czasem mysle zeby wrocic ale mąż mi zabrania bo nie chce zebym sie zatruwała i w sumie ja tezjuz nie chce bo boje sie e kiedys odbije sie to na moim dziecku........i bede sobie pluc w brode ze to przez tabletki moze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ahhhhahhhhhahh Napisano Wrzesień 10, 2006 powiem wam ze branie tych tabletek strasznie uzaleznia.......czowiek sie zbiera i zebrac nie moze by je pozniej odstawic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alternatywnie Napisano Wrzesień 12, 2006 No wiec moze ktoś wreszcie napisze na co zamienił - ktos tu mysli o spirali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach