Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie babeczka

Pomyliłam dni, co robić??? Pomóżcie!

Polecane posty

Gość taka sobie babeczka

Witam was serdecznie. Mam problem:( Własnie niedawno skonczyłam opakowanie 1 Yasmin. Po 7 dniwej przerwie powinnam wziąśc tabletkę w piątek wieczorem. Ale zapomniałam i wziełam dopiero o 6.00 rano. Zawse brałam o 23.00 i teraz w pt tez powinnam wziąść ale wziełam 7 godz ponzij bo o 6.00 rano w sobote! co robić??? Czy antykoncepacja teraz w ogóle działa? No i teraz musze brac o 6.00 rano tabletke? Pomóżcie prosze. Czy ktos zna odpowiedz co terz robic w tej sytuacji? Pozdrawiam WAS.

Gość 19 latka
Wez o 23 tajk jak bralas.. jestes NIBY zabezpieczona bo nie mineło 12 H ale ja bym uwazala :)

Gość taka sobie babeczka
Ale ja juz wziełam w sobote o 6.00 i dzis tez wziełam o 6.00 bo tak mi sie wydawało ze powinnam wziąść:( I co? Mam wziąść o 6.oo znów czy teraz o 23.00? To sobie narobiłam bigosu! :(

Gość 19 latka
ja bym stwierdzila ze to kolejne spoznienie.. bralas zawsze o 23 to i wez teraz

Nie ma obawy.Ja kiedys bralam o 17 i chcialam zmienic na pozniejsza godz wiec zaczelam brac o 23. Nie masz powodu do obaw, do 12 godz zabezpieczenie jest takie samo. Jeśli chcesz jednak zmienić godzine a nadal sie obawiasz to zmieniaj stopniowo. Na przyszlosc-ustaw sobie p[rzypomnienie w komorce :)

Gość taka sobie babeczka
no to juz sama niewiem. Generalnie licząc to wszystko to w pt miałam wziaść o 23.00 wziałam o 6.00 rano w sobote. Dzis tez wziałam o 6.00 rano. Przesunełam o 7 godzin. Nawet jesli jak mówisz 19 latko to przesunięcie to juz mineło ponad 12 godz od 6 rano. A teraz tak wychodzi ze spozniłam sie 7 godz borąc 1 tabletkę ale teraz juz biore reguralnie o 6.00 drugi dzien. Może jednak tak zostawie? Bede brała poprostu o 6.00 rano...ale się urządziłam. Codzienna pobudkao 6.00! Najlepiej jak spytam moze jutro mojej lekarki... Oczywiscie dodatkowe teraz zabazpieczenia musze mieć. Kurcze... A w ogóle to dostałam okres w 6 dniu po odstawieniu! I nadal mam. to tez jakies dziwne.:(

Gość 19 latka
no tak ponad wiec dodatkowe zabezp. No ale ja na Twoim miejscu wzielabym o 23 .. no idz jutro do lekarza