Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana z małym cycem

Po co komu w ogóle takie cycki?????

Polecane posty

Gość Znawca tematu Studentos
A jak dla mnie kobito zbieraj na implanty!

Gość jiiioko
chyba cię pogięło wystawiać takie pryszcze a tfuuuuuuuuuuuu

Gość chloooopak
a ja bym chcial:) masz chlopaka?

Gość moim zdaniem ladne
drobne ale zgrabne. takie maja duzo uroku :) ja mam 75 D i chcialabym mic mniejsze o rozmiar ;)

kurde, to nie jest smieszne... Pokazuje to po to, żeby inne kobiety się nie martwiły, że maja małe i żeby nie narzekały. Nie raz widziałam tutaj topik, gdzie dziewczyny narzekają, że mają małe piersi. No więc nie martwcie się- ja mam mniejsze:o Panom dziękuję za komentarze. Wiem, że nie mam cycków. Ale to nie moja wina. Nie musicie się oburzać, bo na pewno nie będziecie z nimi mieli do czynienia. Nie chcę implantów, nic nie chcę. Porażka...

22

także nic mi juz nie urośnie:o

Gość jiiioko
załamana nie martw sie my tylko jaja sobie robimy masz super akurat

Nie, juz mi nie urosną. Kiedyś się tym nie przejmowałam, nawet nie uważałam, że mam małe cycki, były po prostu normalne. Nawet były atutem, bo uprawiałam sport dość zawzięcie i przynajmniej nic mi się niemajtało, jestem szczupła, mam dobrą budowę ciała do tego. No ale wszystkie kobiety narzekają, ze mają przesrane z powodu małego biustu, chociaż jest dwa razy większy niż mój, faceci rozpisują się o tym jaki to wielkie cycki lubią, w końcu zaczęłam zauważać, że coś ze mną nie tak...:( Mi to tam specjalnie nie przeszkadza, ale wiem, że dla wielu mężczyzn nie będę nigdy atrakcyjna, pomimo tego, że wyglądam całkiem strakcyjnie, że to wręcz kalectwo. Wisi mi opinia jakichś tam mężczyzn. No ale nie rozumiem po co niektóre kobiety tak narzekają, skoro mają normalne, spore i zdrowe piersi.

Gość Zaciekawiona Waszą opinią
Mnie wlasnie zjechali ze za duze, oblesne tluste itd. twoje sa OK.

dlaczego mam pompki ćwiczyć??:) Pompki przez ostatnie pięć lat robiłam kilka razy w tygodniu:D Jak byłam w dobrej formie, to potrafiłam i 40 zrobić:classic_cool: (takich męskich oczywiście)

Gość do załamanej
ja też nie rozumiem innych kobiet, za to rozumiem Ciebie. Piersi mam może ociupinkę większe od Twoich.

Gość cos optymistycznego
Zobacz, Twoje brodawki sie usmiechaja :)

Gość jiiioko
załamana nie martw sie olej tych którym sie nie podobają a zresztą nie pokazuj wszystkim

Gość Kochana mam takie piersi
jak Twoje, też mam przeogromny kompleks, tylko, że ja kiedyś miałam ładne piersi, zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne, po których bardzo się powiększyły a jak je odstawiłam zmalały do tego stopnia. Nie wiem co się stało, przeklęte hormony. Pozdrawiam.

Gość Oj chce ci pomoc
Aj a masz wiecej fotek> Np profil bylkby najlepszy!??

Ja nikomu nie pokazuję:D Ale już mam dość pytań czy takie cycki sa małe, potem ktoś wkleja jakieś B i wszyscy jadą po nich, że pryszcze, że obleśne, że wszystko nie tak, że w ogóle do niczego, że jak u dziecka.... itd....itp.... :o Więc wysłałam w świat swoje zapadnięte pryszcze, brak cycków i niech wszystkie marudne i niezadowolone sobie obejrzą! I niech nie marudzą. Najlepsze jest to, że mojemu mężczyźnie się podobają, mówi, że są śliczne. Ale to chyba tylko dlatego, że mnie kocha:) Gorzej jak mu się kiedyś odwidzi...:( i zachce mu się kogoś z cycem z porzadnego zdarzenia:o

zalamana---> moje tez zjechali. Tu jada po kazdych cyckach. Wazne ze twojemu facetowi sie podobaja...

Ja też jestem po hormonach, po schudnięciu prawie 10kg, po latach treningów itp. Ale skutek jest jeden- małe cycki. Ale jest tez dobra strona- przynajmniej wiem, że dla mojego partnera liczy się nie tylko wygląd:D Nie mam więcej zdjęć... Już starczy, bo w ogóle wszyscy umrą z "wrażenia" i się załamią.... Jeszcze będą mieli koszmary w nocy:o

zalamana naprawde nie masz sie czym smutac.

do dzis nie moge sie otrzasnac po rozpadzie ZSRR

Gość do załamanej
mój facet też się cieszy, że mam takie a nie inne. Zawsze mi mówi, że są kochane, bo mieszczą mu się całe w rączce :)

ja wiem, że jadą. Ale nie chodzi mi o opinie facetów. Chodzi mi o to, żeby inne dziewczyny, które też mają małe cycki, a czasami tylko im się tak wydaje, nie marudziły i nie zamartwiały się z tego powodu. No tak się zdarza. Jakoś nie czuję się wiele gorsza, chociaż dla większości po prostu jestem namiastką kobiety. Tylko że jak takie młode dziewczyny nasłuchają się od inych, jakie to mają małe cycki, poczytają na forum, że każda laska ma 70DD a faceci w ogóle patrzą z daleka tylko na takie powyżej C, to potem niepotrzebnie się martwią. No więc zawsze będą się mogły pocieszyć, że nie mają najmniejszych, bo najmniejsze mam ja:D

Gość do załamanej
A serio nie myslalas o powiekszeniu biustu? Twoj facet mowi ze sie mu podobaja bo co innego ma mowic? Inaczej bys mu d... nie dala!