Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana z małym cycem

Po co komu w ogóle takie cycki?????

Polecane posty

szkoda,że nie ma jakiegoś specyfiku albo hormonu,.zeby sobie powiększyć operacja to trochę bez sensu chyba bym się bała.

większość facetów mówi o naturze ,że lubią wszystko co naturalne,ale gdyby mieli mieć dziewczyne bez makijażu ,balejaży bez solarium i płaską jak deska to ciekawe co wtedy.i tak wiadomo za kim się oglądają

Gość jaworzno sląsk
sa okey

Gość ja tez takie
miałam przez przypadek urosły mi po plastrach ale i tak uwazam że sa wpozo

po jakich plastrach może sobie zaaplikuje i też podrosną byłoby nieźle

Gość Nie narzekaj
ja mam chyba nawet mniejsze i mega kopleksy. Biorę tabletki anty i nic to nie pomaga. Poważnie myślę o operacji

Gość a444
operacja piersi i masz rozmiar jaki chcesz 75d

ciekawe czy oprócz operacjii coś nas uratuje może coś znalazłyście

ciekawe czy oprócz operacjii coś nas uratuje może coś znalazłyście

Gość też pieprznięty
ja wolę 0 piersi ale za to ładne nogi talię i tyłeczek plus obowiązkowo zawsze szpilki co najmniej 8 cm! najlepiej od 12 w górę...

Gość też pieprznięty
na widok kobiety w szpilkach nie w głowie mi cycki :D tacy jak ja też się przydają :D duże majtają się potem po brzuchu :p

Gość też pieprznięty
no serio! wolę kobietkę w 14 cm szpilkach z ładnymi nogami niż na płaskim obcasie z pięknymi piersiami, szpilki mnie kręcą jeśli kobieta ładnie w nich chodzi... :)

Gość też pieprznięty
no serio! wolę kobietkę w 14 cm szpilkach z ładnymi nogami z minaturowymi piersiami niż na płaskim obcasie z pięknymi piersiami, szpilki mnie kręcą jeśli kobieta ładnie w nich chodzi... :)

ładne nogi i tyłeczek to akurat mam ale gdyby były większe cycki byłoby super a szpilek to mam pół szafy

jakoś z tego co mam nie jestem aż tak szczęśliwa byłabym z tego czego nie mam

Gość też pieprznięty
piszę to na serio żebyś nie wpadała w jakieś głupie kompleksy! :) naprawdę ja wolę te szpilki ALE jeśli kobieta je nosi ładnie i na co dzień a nie od świeta i chodzi pokręcona jak ruski paragraf :D

Gość też pieprznięty
no cóz w życi tak już jest, ja też mam kilka uwag krytycznych do swojej powierzchowności ale potem się okazuje, ze mnie to bardziej przeszkadza niż kobietom. idzie kobieta ulicą, patrzę najpierw na twarz, sposób poruszania i w dół czy jest w szpilkach :D jeśli nie to tracę zainteresowanie, zeby nie wiem jaki biust miała :D

Gość też pieprznięty
po trzydziestce proszę pani :D ale żebyśmy się dobrze zrozumieli ja jestem fetyszystą biernym, sam szpilek nie noszę :D po prostu się slinię na widok kobiety w szpilkach :D a takich jak ja jest więcej, dam Ci link do strony gdzie tacy faceci urzędują :D ale jutro i na pocztę bo nie chcę im tam narobić dziadostwa, mogą się zleźć jakieś mendy... Tam sa same zdjęcia nóg w szpilkach i nic o biustach nie piszą :D pomyśl sama czy atrakcyjność to sam biust? przecież wdzięk jest ważniejszy! cycki to piekny atrybut kobiecości ale mnie i tak bardziej kręci gdy kobieta stuka szpilkami :D dość kompleksów ! :)

myślałam,że ty dzieciak jesteś to przepraszam ja też po30 dokładnie 1 zobacze co się tu będzie działo wieczorem hejka

Gość też pieprznięty
zgubiłem ten link :( ale czmu miałbym być dzieciak ? :D

:) Nogi mam takie sobie, niektórzy uważają, ze bardzo ładne. Mojemu chłopakowi się bardzo podobają, mi tak sobie;) Chciałabym takie zupełnie, zupełnie chude, żeby między udami dało się cegły nosić:p Ale za to mam fajny tyłek;) też mam do niego trochę zastrzeżeń, ale ktokolwiek go widział- czy faceci, czy dziewczyny- wszyscy się mnie pytają, co robię, ża mam taki tyłek:classic_cool: Ano nic- taka się już urodziłam. Natura chyba jest sprawiedliwa;)

Ale na szpilkach nie chodzę. Mam tylko jedne buty na obcasie- ok. 6 cm. Bo mój chłopak jest ode mnie wyższy jakieś 5-7 cm i jakoś tak bym się głupio czuła:p Poza tym naprawdę dobre i wygodne szpile kosztują majątek... Poniżej 700zł mozna ze świeczką szukać:( Czasami buty są tak niewygodne, że nawet podczas mierzenia stopa boli...

Gość też pieprznięty
NIE NABIJAM SIĘ ! wolę kobietę w szpilkach z płaskimi piersiami niż z pięknymi bez szpilek! wiem ze to głupio brzmi ale tak mam i nie ja jeden, przyglądnij się na ulicy kobietom które potrafią chodzić w szpilach, sama przyznasz mi rację to jest efekt piorunujący :) zadne biusty się do tego nie umywają ! ten chód w szpilkach jest taki seksy aż się nogi uginaja a co innego prostuje :D i takich pieprzniętych jest więcej :D