Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana z małym cycem

Po co komu w ogóle takie cycki?????

Polecane posty

Gość kartofelek
Nie martw sie! Nie wszyscy faceci zwracaja uwage na piersi - sa tacy co jest im to obojetne.

Gość cycolinka 23
hej Słonce , ja mam jeszcze mniejsze i to byl moj odwieczny problem !W podstawowce tylko o tym kompleksie myslalam , w szkole sredniej rownież , bylam tak niedowartosciowana ze pchalam sie w klopoty.Bralam narkotyki, palilam papierosy.To jest okropne jak ktos z powodu jednego kompleksu potrafi sobie zycie spaprac:( cale szcesie juz nie mysle tamtymi kategoriami, tezmam faceta ktory je kocha i uwielbiam , nadrabiam czym innym w łożku:) .i mysle ze ty za to posiadasz piekne cialo dosc ze jestes szczupła to pewnie nie masz celulitu i rozstepow bo msza wysportowane cialko, a to jest najwaznies\jsze! co mi z tego ze bede tzrepac cyckami przed facetem i kolezankami a dupe mam jak pies sharp pei:) mnostwo moich kolezanek sie tak zaniedbało.Mam nadzieje ze w tych czasch gdzie jest tyle mozliwosci rozwoju dla młodych ludzi nie bedzie sobie źadna małolata zawracac glowy cyckami ........................zreszta , małolaty sa głupie:) a my jestesmy po 20 , ciesz sie swoim cialem poki jest jedrne:)

Gość NIE WCHODZIC PASTA
to powyżej

Myślałam, że to tylko ja stałam w kolejce po nogi jak dawali cycki a tu proszę... Mam nieco mniejsze piersi od tych na zdjeciu. Jakos żyję, nie jest łatwo ale całe szczęście, że nie żałują poduszek w push-upach... Gorąco pozdrawiam wszystkie dziewuszki z takimi \"rodzynkami\"!

Gość jurek22
Nie martw sie ze sa male! Mi sie podobaja!

Gość zloty73
spoko laska.ci ktorzy pisza ci o inplantach maja tez problem dotyczacy ich malych penisowmja zawsze bylem zwolennikiem malych piersi.popatrz w przyszlosc.te z duzymi buforami za kilkalat beda mialy zwisy a ty nie masz tego problemu.nic nie zmieniej.wygladasz super

Dziewczyno a co wolalabys miec takie wielkie cale w tluszczu?? to jest dopiero koszmar, ja mam akurat moje cycusie, ale byl czas gdy bylam strasznie chuda i wcale mi nie przeszkadzaly ani mojemu chlopakowi ze byly troche mniejsze, ale jak niektore maja takie wielkie obwisle cycki to jest dopiero koszmar... w tym dopiero nie ma nic seksownego

Gość a wg mnie są w porządku
jędrne, kształtne, okrąglutkie cycuszki :)

Gość MinetaMan73
malutka... cycuszki są drobne ale piękne i kształtne, brałbym Cię z nimi! durnymi wpisami się nie przejmuj...pozdro

Gość myslalam ze nie ma rady
...tez mam male persi ale dosc krztaltne. I tak zawsze myslalam ze moglyby byc ciut wieksze ale pogodzilam sie z mysla ze tak juz musi zostac. Nie chcialam implantow. Az tu nagle, gdy zaczelam stosowac antykoncepcje hormonalna, moje piersi urosly o dwa numery. I nagle pomyslalam ze wieksze to juz by wygladaly malo zgrabnie. Niedowiary. Z malymi czy duzymi i tak jestesmy fajne dziewczyny.

Gość zpuzniony z odpowiedzia
od robienia papek i cwiczen fizycznych cyce sie kurcza

Hej, spoko! :) Też mam takie piersi, może nawet trochę mniejsze. I też mi już nie urosną, bo mam 22 lata :P Ale wcale się nie przejmuję, nie noszę staników z push-upem (bo po cholerę oszukiwać, że mam tam więcej?) i nie narzekam na brak powodzenia. Ostatni raz kompleks z ich powodu odczułam jakieś 6 lat temu, a potem, dzięki pewnemu wspaniałemu chlopakowi, przekonałam się, że to naprawdę nie ma takiego znaczenia i nie wszyscy lecą na Pamelę Anderson. Co z tego, że małe? Za to wiem, że mi nie obwisną hihi^^

do 'k.a.ś.': ja też stałam w kolejce po nogi. Myślę, że uczyniłam wtedy słuszny wybór :D

Gość safin
wcale nie sa zle ja lubie dziewczyny z malutimi cycuszkami

Gość Kochanek-wykop
Są cycki - jest wykop :D

Gość Karolina - dechA
Właśnie! Ja mam taki sam problem, chociaż mam 12 lat chciałabym mieć chociaż takie fajne pulchne, bo mówią mi, że mam dechę a nie cycki ;( To mnie kurde gnębi ;( Można powiedzieć, że mam lekko wypuchłe, ale tak lekko, że jak się patrzy z profilu (boku) to widać bardzo, bardzo "lekki pagórek", a gdy się patrzy tak normalnie na mnie z przodu to nie widać nic. HELP !!!

Gość gfgfgfdgfgf
Też mam takie małe i już się zdecydowałam na implanty :P Ale nie wiem, czy 18 lat to dobry wiek, czy nie zaczekać jeszcze trochę.

Gość pozdro6OO
klatka piersiowa jakiegos chłopca !!!!! zgosze na policje ze udostepniasz zdjecia nieletnich chłopców i to rozebranych

A krąży wiele tematów np "Dlaczego facetów z dużym członkiem jest tak mało"..... To ja zadam pytanie, dlaczego kobiet z dużymi ładnymi piersiami jest tak mało. Dużo dziewczyn śmieje się z facetów że mają, a raczej nie mają czym działać, ale będąc na miejscu faceta popatrzcie na siebie....

Gość kurcze a ja bym chciała mieć
takie piersi jak autorka, co z tego że mam 80 D jak są obwisłe, brodawki mam wklęsłe, a to ciemniejsze kółeczko wokół brodawek (nie wiem jak się nazywa) jest ogromne i strasznie nie kształtne, to dopiero porażka :(

Miałem wiele kobiet, w tym prawdziwe cycatki. Aktualnie mam drobną z takim cycuniem jak Twój. Kiedy leży na boku, to mogę go wziąć w dłoń. Są jędrne i bardzo seksowne, a co najważniejsze niezwykle czułe na pieszczoty. Należy też pamiętać, że kobiety z dużym cycem to śa typy estrogeniczne, które są mniej pobudliwe seksualnie od tych, u których dominował w fazie rozwoju progesteron. Wielkie cyce są obciążeniem dla kręgosłupa, w upał mogą się w dolnej części odparzać, w wielu przypadkach dla właścicielki stanowią utrudnienie, nawet w ułożeniu się do spania. W kontaktach damsko-męskich zarówno duże jak i całkiem małe nie mają większego znaczenia, bo większą rolę odgrywa podniecenie i fascynacja partnerów.

Gość Merix
Nic innego się nie liczy, jak wszystko poza ciałem. Ostatecznie i tak trafisz do piachu, nie ważne jakie są, mają dawać przyjemność, lepiej żeby były niż miałoby ich w ogóle nie być. Spełniają swoją funkcję, zatem jesteś kobietą. Nad czym się tu rozwodzić. Ja nie wiem co ta młodzież wyczynia na tych forach. Żyć, robić swoje i się nie przejmować, kochasz sport - genialnie, większość rzeczy, które kochamy sprawiają nam radość, i tylko to jest najważniejsze.

Gość wiejski głupek
dla mnie są super

Gość kasztelann
jeśli szukasz nowych znajomości, to zajrzyj tutaj http://sexfotek.pl - korzystam z niej od dawna i z czystym sumieniem mogę wszystkim polecić

Gość cokolwiek pisze bo sie spiesze
autorka juz raczej nie odpisze bo to temat sprzed kilku lat.. pewnie juz ma wieksze :D

Gość amelka12345
Nudzi Cie już zwykły seks ? Wejdz na dyskrecja.pl

Gość TO POCIESZAC CIE NIBY MAMY ???