Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Come_Clarity

Chce kochać... i jednocześnie nie chce ...

Polecane posty

Nie wiem co robić ... z jednej strony chce poznac kogoś ... zakochać sie ... móc spedzac z ta osoba wolny czas... chodzic do kina ... na spacery ... takie wędrówki bez celu ... trzymajac sie za rekę ... chodzić do parku i siadać na ławce, i patrzec na spadajace liscie z drzew, i ludzi spacerujacych ... razem lezeć na trwie i patrzeć na chmury, podziwiac piekne zachody... siedzieć razem do rana i patrzeć na wschód ... na imprezy ... wspólnie przezywac chwie radosne i momenty załamań ... żyć dla Tej Osoby... a z drugiej chce samotnie przebyć cała droge... moze przez to ze sie boje ze moge zranić ... a juz wiele razy mi sie to zdazyło, naprawde niechcacy :( ... nie chce tego zrobic ponownie ... moze przez to że nigdy jeszcze nie było okazji aby przezyć to wszystko ... może po prostu nie wszyscy sie nadaja do tego ... nie wszyscy sa do tego stworzeni ... Cierpie coraz bardziej z tego powodu ... :( coraz cięzej z tym...

Gość tak bywa...

Gość malutka mulatka
nie myśl za dużo , otwórz się na miłość, a on Cię znajdzie 🖐️

Gość Kim jetses
facet czy baba ? .. bo cięzko stwierdzic po opisie.... :o

Gość TEz tak myslalam na poczatku
teraz to nasze spotkanie ograniczaj sie do pettingu :/ a jasniej on tylko oty mysli kiedy do mnie przychodzi :( a ilez można

zz jednje strony to, a z drugiej mówisz out miłości, ale jesteś na tak dla jednonocnych panien typu daria. No ciekawe bardzoo.

Gość nauwi
Mialam podobne wątpliwości. Jednak ostatnio zdecydowałam, że lepiej jest przejść przez życie samemu. Mam nadzieję ze w tym wytrwam.

Gość powinnam miec skrzydła
ile masz lat autorze?

a jakie miales dzieciństwo?

Gość nauwi
Mozna zapytac ile masz lat? Moim zdaniem ja na przyklad nie jestem stworzona do zwiazku - do milosci. Czegos dla mnie zabraklo jak rozdawali cechy charaktery tam, na gorze.

moze sam się prosiles o to, kobiety za Tobą pewnie szaleją to co Ty bedziesz się wysilal, nie?;)

ja?mnie pytasz?

Come_Clarity----------> nie obawiaj się zranienia przez kogoś, ani tego, że i Ty możesz zranić...... taka jest kolej rzeczy po prostu, nie można wykluczyć ani jednego ani drugiego............ poza tym jakieś doświadczenia trzeba mieć w życiu, żeby nie stwierdzić, że nic nam się nie przydarzyło gdyby każdy miał tylko wzloty bez upadków, to byłoby to bardzo nudne - tylko wzbijać sie w górę, trzeba czasami upaść na samo dno, żeby wzbić się jeszcze wyżej......... (upsssss trochę mnie poniosło........:) ) Pozdrawiam......... ja też mam czasem takie odczucia....... 🌼

no ze latwo Ci moze wszystko przychodzi - ja podjelam 7lat temu nietrafną decyzję...jestem kilka lat do tyłu, runęły mi ambitne plany, ukrywam to w CV.... Ty mozliwe masz pracę od zawsze, jesteś przystojny, podobvasz się kobietom - łatwo Ci wszytsko przychodzi ...mam pytanie - czy masz poczuxcie, ze wiele od Ciebie zależy? czy raczej uwazasz, ze co ma byc to bedzie?

abruxia - masz całkowita racje ... ... ... raczej nie jestem przystojny ... nie wiem czy sie podobam kobietom... raczej uwazam ze co ma byc to bedzie ...

eeeee...to obaliles wlasnie moją teorię...łeeee..idę spać..mialam cos napisac o wewnątrzsterowności..łe :( zajrzę jutro, bo padam:( seeba Tobei tez dobranoc....branoc;)

Gość nauwi
Ja nawet rozwazalam zakon swiecki. Naprawde. Ale chyba lepiej zyc w celibacie dobrowolnym.

a czasem warto zaryzykować i wziąźć byka za rogi - wtedy wiesz, że coś od Ciebie zależy i sobie tylko możesz coś zawdzięczać........ niekiedy działam spontanicznie - i wiesz co, czasami żałowałam, że na coś się porwałam jak z motyką na słońce, ale gdybym tego nie zrobiła, to żyłabym w epoce kamienia łupanego........... :) :) :) życzę więcej wiary w siebie i odwagi!!!!!!!!!!! a wiele rzeczy może sie poukładać po Twojej myśli:) pozdrawiam i dobranoc

pare razu juz próbowałem cos samemu zrobic... troche kombinowałem ... ale wszystko bezskutecznie Dzięki, dobranoc 🖐️