Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana trochę

DWIE owulacje w ciągu jednego cyklu?? możliwe??

Polecane posty

pomóżcie proszę - czy to jest możliwe, żeby w obrębie jednego cyklu mieć dwie owulacje?? z całą pewnością miałam już w 14/15 dniu cyklu (lekki ból, podniesiona temperatura i dużo śluzu jak białko jajka) i dwa dni normalnie jak zawsze po owulacji a dziś rano.. znowu te same objawy - lekki ból, taka sama wydzielina, jak przy owulacji... a mam 18ty dzień cyklu. czy to możliwe, żeby stało się tak na skutek np. stresów? ostatnio mialam i egzaminy i niemal zerwanie ze swoim facetem - mogło to w taki sposób wpłynąć? czy to może jakiś objaw chorobowy?

Gość możliwe czasem
tak bywa.

Gość 19 latka
a ja sadze ze okres Ci sie zbliza i dlatego :)

Oczywiście ze to mozliwe.. nie masz sie czym przejmowac, szczegolnie kiedy ostatnio mialas troche stresow.. wim cos o tym bo moj organizm zawsze wariuje gdy adrenalina skacze- roznie owulacje, roznie miesiaczka.. Pozdrawiam

niemożliwe jest aby owulować 2 razy w tym samym cyklu. Owszem może być tak że jest kilka jajeczek i pekną w odległości 12-24 godzin, ale nie ma możliwości, że po 2-3 dniach od owulacji wystąpi następna. Za to takie objawy mogą wskazywać np na torbiel lub pomyliłaś sie po prostu -- 3 testy ciążowe za 5.99 www.sklep.starania.pl

dwie owulacje są możliwe tylko w ciągu 24 godzin Zupełnie niemozliwe jest wystapienie w czasie cyklu dwóch owulacji w odstępie kilkudniowym miedzy nimi

dziękuję. mam nadzieję, że to nie torbiel.. :( bo staram się o dziecko :( od trzech miesięcy.. i jakoś jeszcze nie wychodzi ;( życzcie mi powodzenia.. bardzo mi zależy.. :(

to może implantacja :) to taki moment kiedy zarodek się przyczepia do ścany macicy --- www.sklep.starania.pl

jejku, byłoby cudownie ;) :) ale z testem poczekam.. nie chcę sobie robić nadziei.. może okres się spóźni.. i może będzie Kubuś albo Agnieszka :) :)

Gość tak jakoś
Ejj a czy jak sie ma owulacje to sie nie jest w ciazy czy to nie ma znaczenia?

możiwe są dwie owulacje.ja miałam w odstępie 5 dni.byłam tym zdziwiona. to samo kłucie w okolicy jajnika,ochota na sex, śluz owulacyjny. na szczęście to był jedyny taki epizod.