Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ginevra

wkurza mnie jak robie zakupy, szukam a stoi nade mna sprzedawca czy ochroniarz

Polecane posty

Gość Ginevra

i patrzy co kupuje , co szukam, patrzy w oczy, pyta co podac, albo ni epyta tylko stoi nade mną. Ledwo podeszłam do stoiska z ciuchami a juz sep podleciał"cos podac"?...i uciekłam od niej .zraziłam sie. A w sklepach np kosmetycznych , czy spożywczych stoja nad toba ochroniarze i obserwują czy kupisz te podpaski czy ta paste do zębów.

Ja kiedyś też miałam sytuację, że w sklepie spożywczym chodził za mną ochroniarz i patrzył na ręce. Wkońcu wkurzyłalm się, podeszłam do niego i powiedziałam \" teraz możemy iść po śmietanę\". Zrobiło mu się głupio i dał mi święty spokój.

Gość Ginevra
ładna dziewczyna jestem i ochroniarz chce sobie popatrzec, zakląda, śledzi, obserwuje a mi wstyd bo własnie szukam odpowiednich podpasek w niskiej cenie. Ale ten pomysł "z teraz idziemy po śmietanke' jest bomba:D

Gość oj znam
ten ból , znam , co do spożywczego to koło mojego mieszkania jets taki duży sklep i pan wkurw.... mnie ochroniarz , brrrrr , miałam tez taką sytuacje że dosłownie latała za mną pani sprzedawczyni w sklepie obuwniczym , dosłownie krok w krok zaraz za moimi plecami . więc gwałtownie przystanęłam i pani zatrzymała się na mnie o oj głupia miała minke , głupią

Gość Ginevra
mierzysz garsonkę a ona ci mówi- ale slicznie pani w niej wygląda, idealnie pasuje, a jak pięknie podkresla pani urode i figurę.......a ja patrzę z boku i widzę ze człowiek "wbił" sie w marynarke i wygląda jak ściśniety baleron.ale czego nie robi sie by coś sprzedac a rozmiaru wiekszego nie ma na sklepie. ja takich ekspedientek nie nawidze, stare lampucery z bazarku.

Gość Ginevra
:O niesmaczny podszyw

Mnie też to bardzo denerwuje...Byłam ostatnio w Rossmannie i łaziłam a to na podkłady a to po tampony a to po żarcie dla kota..a ochroniarz za mną...No żesz kurwa!...Moja mama w pewnym momencie nie wytrzymała i odparowała mu przy kocim jedzeniu:\"Jak się panu podobam to niech Pan zaprosi mnie na kawę a nie tak się pan czai..nieśmiały co?\" i faciowi się głupio zrobiło hehe

Gość plakat
to dlatego, że większość ochroniarzy to takie ynteligentne chłopaki:) moze nie wszyscy, ale większość:) Oni starają się spełniać swą ochroniarską misję, aczkolwiek nie przyjdzie im do tej łysej główeczki na byczym karczku, że czarny kostium to nie peleryna-niewidka;) Może i jest to jakiś sposób - chodząc za wybraną osobą, przynajmniej ta jedna nic nie ukradnie;)