Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Astaroth...

Kot nie daje spać w nocy.../

Polecane posty

Gość ale sie rozpisaly dziewczyny
Katarinko moja pipi ma juz rok i 2 miesiace moze za stara jest na male towarzystwo,niewiem,to moj 1 kot wiec nie jestem expertem,ale mi zal bylo ciagle latac w nocy i dzien i pilnowac by go nie gryzla,nie rzucala,nie drapala,nie dala mu dojsc do mnie,do jedzenia do kuwety,mala terrorystka :o wiec mi szkoda bylo malucha meczyc :(

Moj nastarszy był w tym samym wieku, co twoja kotka, jak mu przyniosłam młodszego \"braciszka\" :) Przez kilka dni tłukł go niemiłosiernie, a potem zapanowała zgoda :) Najciekawsze jest to, że jak przyniosłam maleńką, to najstarszy w ogole nie zareagował (właściwie ją ignorował), a średni ja bił. Teraz ma za swoje bo ona mu oddaje to z nawiązką :D

a ta bidna malusia koteczka strasznie piszczala juz na sam widok mojej terrorystki ,serce normalnie pekalo:P

Też mam kota bez jaj.:) Wcale nie przeszkadza mu to w gwałceniu poduszki. Na parapecie ma taką podpisaną \"Chodź Milusi do podusi\" i albo na niej dżymie, albo służy mu ona jako jebadełko.:o Ale to i tak lepsze, niż to co robił kiedyś... Wlekł pozostawione na krześle ubrania do kuwety. W zębach trzymał szmatę i ciągnął ją idąc okrakiem nad nią. Onanista jeden.:o Ale przynajmniej nie posikuje i nie pryska po mieszkaniu. W kuwecie też nie zawsze zakopuje. Chyba brzydzi się tam łapę wsadzić (musiała go kiedyś spotkać przykra niespodzianka w czasie zakopywania). Kuewta stoi obok pralki, więc kocur z zapałem drapie o bok pralki.

moja zakopuje nieczystości ,a jakze, tylko że czasem z czystej złośliwości idzie sobie tylko powywalac zwirek z kuwety... ot taka rozrywka, jak państwo śpią. Wie że ja wtedy wstane do niej krzykne, albo wezmę łobuzice na ręce... też mnei wychowała ;-)

smileface-smacznego Katarinko - no to teraz mam wyrzuty ze sie za szybko poddalam :( tylko balam sie jak to bedzie po urlopie jak pojde do pracy a kotki dwie same i sie normalnie zamorduja wzajemnie :D

mozliwe ze moja terrorystka ma taki narcyzowaty charakterek ze robi wszystko by wykurzyc nową"intruzke" wogole na kogo kolwiek kto nas odwiedza prycha,az sie zapowietrza i nie da sie dotknac :P taki dzikus wredny ale dla mnie i narzeczonego jest miziadełkiem kochanym

a gdy tesciowa czy ktokolwiek inny probuje ja dotknac to zaraz bije z pompona(łapki:P)

nie trzeba za bardzo z tym zwlekać, bo jak kocur nabierze zwyczaju znaczenia terenu, to ponoc nawet po kastracji siusia tu i ówdzie co prawda to juz nie ta woń, ale jednak :)

\"ale się rozpisały...\" nie miej zadnych wyrzutów! Ja na poczatku byłam przerazona i żałowałasm, że przygarnęłam drugiego koteczka, bo ten moj byl okropny. Przy trzecim poszło lepiej ;)

Jauć, keidy ja to wszystko przeczytam :D fajnie ze piszecie i dzielicie się śmiesznostkami o swoich koteckach :):) Ja dzis mam urwanie glowy w pracy...:/

ale Wam dziewczyny zazdroszcze! Uwielbiam koty,kocham je normalnie,ale nie moge miec... Narazie mieszkam z rodzicami a oni kota nie chca-wola psy... A moj facet z ktorym zamierzam sie za rok pobrac jest na koty uczulony i strasznie reaguje-wysypka,katar,swedzenie,lzawiace oczy i takie sprawy. Zazdroszcze Wam i zycze powodzenia w wychowywaniu tych malych i duzych lobuziakow!

W sumie to sie ciesze ze mam zajecie bo mi szybciej dzien zleci:D jeszcze 3,5h :P matko..jak sobie pomysle ile zniszczen mozna dokoncac w ciagu tego czasu to sie zalamujeD ale spoko, pewnie wciaz walczy z korkiem od dezodorantu:D Zrobie dzis maly eksperyment...pokaze kiciusiowi...lustro!! ciekawe jak zareaguje:D:D

Moja Kicia właśnie domaga się pieszczot i usiadla mi na biurku... zaraz pewnie na kawiaturę wejdzie swoim starym zwyczajem... żeby pani nie mogla pisać tylko miziać ją.

Gość kasia_d
witam..ja calkiem przypadkiem wpadłam na nietypowe rozwiazanie. mocno mnie ciekawi, ale nie wiem czemu kot reaguje na to. otóż w nowym telefonie mam gre ..ukladanie klocków.. gra wydaje dosc wysokie dzwieki.... kiedys nie moglam usnac, maz w pracy na nocnej zmianie..wyslalam smsa i zaczelam grac...a moja kotka...jak do łóżka nie wpadła..jak nie zaczela miauczec, tulic sie..po kliku minutach...spala jak zabita...wstaje o 6 do pracy..a kot jeszcze spi, slodko sie krecac na kolderce...od tej pory kot moj zawsze usypial grzecznie przy "kolysance", a od miesiaca jak klade telefon przy lozku to sama przychodzi i zasypia...czytalam,ze to odruch pawlowa...:)

Astaroth tak jak ktoś pisał nie masz co sie denerwować...kotki sa grzeczne jak są same w domu, dopiero jak przychodzi do domu Pan/Pani to pokazują co potrafią. Skaczą, gryzą, biegaja po całym mieszkaniu... to taka \"rekompensata\" za samotny dzień i żebyś pamietała że kotka masz.

wiesz w grupie siła ;-) moja zostawała nawet na 14 godzin i nic... moich kolezanek koty tez dopiero przy nich dostaja małpiego rozumu.

Też tak mysle, bo jak byl jeden to byl spokój. A przy trzech szaleństwo :D Średni lubi tak szaleć - wywleka jakies siatki, bulki (obgryza trochę a reszte wrzuca mi pod łózko), spinki do włosów.