Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazdy hrzyb ma robaki

CZY to normalne ze facet w wieku 24 lat ma polucje nocne?

Polecane posty

Gość kazdy hrzyb ma robaki

dodam ze jest on prawiczkiem . ale dlaczego w tym wieku miewa takie rzeaczy. przeciez tylko nastolatki tak mają którzy dojrzewają..

Gość jeśli by nie miał
albo budził się bez wzwiedzionego członka, to oznaczałoby, że jest impotentem. To jak najbardziej normalne

Gość jeśli by nie miał
najnormalniej - to po prostu fizjologia

Gość predanteleek
Ja miewam polucje nocne ale w nocy zawsze jak je mam to bezwiednie albo w wyniku tego ze ręką sobie zrobie we snie a nawet o tym nie wiem .albo wskutek snow erotycznych.. inaczej sperma sie nie wydobedzie jak podniety nie bedzie.. więc ten tówj koleś jest jakiś zakłamany.

Gość predanteleek
tylko podnieta moze wywolac polucje.. sen fantazje lub seks albo onanizm ,.inne wyjscie niemozliwe.

Gość a aja tez cie rozumiem
to niejest normalne..

Gość jak najbardziej
normalne

Gość klauzauaa
napewno nei normalne w tym wieku? bez jaj musiales cos robic z ta reką w nocy i musiales miec sny erotic:)

Gość wise guy
przecież to normalne że facet ma polucje. Jądra całe życie produkują nasienie. Raz na jakiś czas musi się organizm jego pozbyć.Jak się tego nie wywoła sztucznie np. w czasie seksu, masturbacji, to wówczas prędzej czy później musi się pojawić polucja nocna. Oczywiście nie będą one tak intensywne jak u nastolatka.

Gość bukkake_man(małpa)interia.pl
ja mam 26 lat i jak sobie wieczorem nie zwalę (a wale codziennie), to w nocy śni mi się np jakieś bukkake na mojej bylej nauczycielce, sasiadce albo kolezance........ i wiadomo.. gacie do prania i pobudka o 4 nad ranem. ale to jest warte tego nocnego orgazmu hahaha

Gość wszystko okkkkk
gacie do prania rozumiem, ale czemu pobudka o 4 nad ranem?

Gość gholho
kazdy hrzyb ma robaki dodam ze jest on prawiczkiem . ale dlaczego w tym wieku miewa takie rzeaczy. przeciez tylko nastolatki tak mają którzy dojrzewają.. ------- facetka moze nie wiedziec to moge zrozumiec.Polucje wystepuja u nas BEZ WZGLEDU na wiek.Kazdy je ma jezeli nie ma dluzszy czas seksu ani sie nie samogwalci. Poza tym polucje mozna miec BEZ snow erotycznych.tak,tak.Bez snow erotycznych tez mozna je miec.sa to rzadsze przypadki ale tez sa.

Gość gholho
wszystko okkkkk gacie do prania rozumiem, ale czemu pobudka o 4 nad ranem? ---a ty bys spala nadal oblana sperma?My sie budzimy,myjemy i przebieramy.

Gość gholho
wise guy-wiek nie ma tu nic do rzeczy Beda tak intensywne jak intensywny jest kolorowy sen oraz jakie masz libido.Jezeli nie miales wysokiego libido jako"nastolatek"to i jako dorosly nie bedziesz mial obfitych polucji i odwrotnie. ja mam wciaz polucje takie same jakie mialem gdy mialem nascie lat.....

Gość rainbow dick
normalne, oczywiście także bez snów erotycznych, to fizjologia

Gość Polucjant
ja mam 27 i mam polucje, ale to dlatego ze po 1 - od roku nie mam dziewczyny, po 2 - odkrylem moj fetysz, podnieca mnie bukkake i ciagle o tym mysle i ogladam to. i jak mi sie sni bukkake, ze np moja kolezanka z pracy bierze w tym udzial a ja jestem jednym z "dawcow", to mam potezna polucję

Gość Precz z masturbacją !!!

Tak to normalne

Gość Jacek

Nie, to nie jest normalne, bo 99% wytryskow bierze sie z masturbacji

Gość Gość
9 godzin temu, Gość Jacek napisał:

Nie, to nie jest normalne, bo 99% wytryskow bierze sie z masturbacji

U koniotrzepów uzależnionych od masturbacji. Normalni ludzie albo wypróżniają jądra podczas seksu,albo podczas snu.

Gość Jacek

Czy 3 razy w tygodniu to uzależnienie? Bo tyle wystarczy, żeby nie było polucji.

Gość Marek

Ja obliczyłem, że miałem w życiu jakieś 10 tysięcy wytrysków. Około 500 w czasie seksu, a może 10 w formie polucji. Reszty możecie się domyślić 🙂