Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalka boleslawa prusa

Jutro chwila prawdy. Bedzie okres czy nie bedzie, oto jest pytanie.

Polecane posty

Kto czeka na okres ? Watek tysiac piecset sto dziewiecset. Jesli nie bedzie dzidzi, przysiegam sobie, to byl ostatni raz. (ktory to juz raz ten moj "ostatni raz" ?)

Gość kapslova
zapewne przedostatni ;) na serio wystraszysz się, jak w koncu zajdziesz w niechciana ciaze. (czego oczywiscie w zadnym wypadku Ci NIE zycze) ja cos o tym wiem.

Zaliczylas wpadke ? Ja musze sie przyznac, uwazalam sie za osobe swiatla, inteligentna. A naprawde jestem tepa 19lastka. Trzeba byc tepym zeby ufac przerywanym.

Gość kapslova
gumka zawsze moze peknac, owulacja zawsze moze sie przesunac - tym bardziej w takie upaly jak tego lata. bywa. nauczka na przyszlosc, szkoda tylko, ze cena taka wysoka...

HEHE JA TEZ JESTEM NA ETAPIE ZASTANAWIANIA SIE, ALE MI DO OKRESU JESZCZE JAKIES 13 DNI, WIEC TROCHE LIPNIE. ALE CO PRAWDA BEZ GUMKI ZDARZYLO SIE DZIEN JAK SIE SKONCZYL OKRES A ZWYKLE MI CYKLE TRWAJA OKOLO 28 DNI, WIEC LOGICZNIE MYSLAC POWINNO BYC OK, BO STOSUNEK BYL 7 DNIA.A MOZE SIE MYLE?

ja, namietna i temperamentna dziewczynka,oddalam sie chwili. dni plodne, no bo jak (14,15) i zebym chociaz raz wspolzyla, ale gdzie tam. po dwa razy. przerywany. wzielam postinor po ok 50 godzinach. Czy sie uda ? Zobaczymy.

to chcesz miec dziecko czy nie? bo kobieta ktora nie chce a poddaje sie chwili powinna sie zabezpieczac. nie mozesz brac tabletek tylko tak isc na zywiol?

juz mam recepte na tabletki, czekam na wynik cytologii. Zawiodlam sie na sobie.

no to skoro to juz ostatni raz to znaczy ze bylo wiecej to czego wczesniej tabletek nie wykupilas

wspolzyje niespelna miesiac. czyli i tak musialabym czekac na kolejna miesiaczke (od ktorej zaczne brac tabletki), plus 14 dni na wyniki cytologii. To zadne tlumaczenie. Prezerwatywy nie kosztuja 68, 72 zł + niepewność. I pomyslec, szklanka wody prawie, ze za darmo.

jak najbardziej. dlatego zawiodlam sie na sobie i szczerze mowie - moja nieodpowiedzialnosc swiadczy o mojej ograniczonej swiadomosci.

nie oceniaj sie tak krytycznie kochana! zdarzyło się, trudno.. życzę ci z całego serducha, żebyś dostała okresu, później będziesz już brała tabletki i wszystko będzie ok, zobaczysz... :* każdy popełnia błędy, rzecz ludzka, nie wolno sie tak potępiać :)

najem sie strachu az mnie zemdli. jeszcze jak miesiaczka sie spozni przez postinor. u la la. musze byc krytyczna, uwazalam sie zawsze za osobe myslaca, co najlapsze, wiedze z biologii mam spora. a zyciowa odpowiedzialnosc, cos na bakier z nia.

Gość ciezarowka
Hehe:) wiesz lalko, nie chce cie staraszyc , ale sama mam 18 lat i bylam w takiej sytuacji.. stety albo niestety nie dostalam okresu do tej pory:P za 2 tygodnie mam termin porodu.. a milam w reku recepye na tabletki anty.. nie zdazylam.. pociesze cie ze jak juz jestes w ciazy to nie bedzie tak zle.. ja nie wyobrazam sobie juz ze mialoby nie byc mojego malenstwa.. i juz sie ciesze na mysl ze sie niedlugo urodzi.. ale powodzenia :)

;-)) jako nie daje wiary w twoj komentarz, ale jesli zaszlas w ciaze, bez wytrysku, to plemnik ktory zaplodnil jajeczko byl wyjatkowo silny. tak jak i pewnie malec.

nie ma dzidzi ;))

Gość marychaaa
dziewczyny zabezpieczajcie się po co póxniej taki stres. rozumiem że raz się może coś takiego zdarzyć, ale widzę że Wy to wielokrotnie robiliście...