Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heartbroken woman

Pytanie do panow ...

Polecane posty

Gość Heartbroken woman

Wiec tak to bylo wczoraj i juz kiedys tez sie zdazylo. Ogladalam film z moim facetem, na ekranie pojawila sie dziewczyna z glebokim dekoltem i poczulam jego wypuklosc na moich posladkach. Ja tu leze obok niego zupelnie nago, a on sie podnieca na jakas kobiete na ekranie. Myslalam ze zaczne krzyczec ... kiedys tez tak sie stalo w kinie. Powiedzcie mi prosze o co tu loto? Czy to jest normalne?

Gość tomik23
jak to - byłaś nago w kinie?!

Gość ktosikmmm
Nie wiem dlaczego to pytanie było do panów. Twój chłopak jest najzupełniej normalny. Gdyby Ciebie zobaczył na ekranie z wykadrowanym biustem , w odpowiednim kolorze - też by go to podnieciło. Mnie pewnie tez , gdybym Cię taką na ekranie zobaczył.

hardXxX ... dobra rozumiem, ale dlaczego to sie dzieje jak ja leze kolo niego? Czy on mysli ze ja tego nie czuje? Jak bylismy w kinie to go opieprzylam, a wczoraj jak to sie stalo w domu, wiedzial od razu ze vede zla bo sie odsunol kawalek.

Gość ktosikmmm
Ty chyba jesteś nienormalna - albo nas prowokujesz. Trzeba było wykorzystać to jego podniecenie i mielibyście świetny wieczór. Czy Ty nie rozumiesz ,że ja też podniecił bym się Twoim widokiem ( na ekranie).

ktosikmmm ... nie zartuje ... seks mielismy jakis 15 minut przed, dlatego bylam nago. A mnie nie kreci ze on sie podnieca na dziewczyne z ekranu. Ja nie siedze przed telewizorem i jecze jak mi sie jakis facet podoba tylko to trzymam w sobie ... Naprawde nie mozna tego kontrolowac?

Gość ktosikmmm
Nie można kontrolować. U Was nic się nie prostuje kiedy Wam podoba się facet z ekranu , więc jest Wam łatwiej.

Gość no nieeeee
Heartbroken woman nie no daj spokój, jak można kontrolować? :O Jak Ty się podniecasz to dasz radę nad tym zapanować? Bo ja nie ;) A że się podniecił... to chyba normalna reakcja facetów na taki widok, chociaż nam nie zawsze się to podoba...

Teoretycznie możesz z tym żyć. Ale praktycznie to chyba jest coś nie teges kiedy 15 minut po seksiku koles napala sie na dekolt (!!!!) jakiejś panny.. Ehhh :/

Gość NIE NORMALNE

Gość hehehehehe///////////////
zdarza mi się zagapić..ale jak leży koło mnie kobieta to w dupie mam to co w TV i (to nago)

Gość właśnieeee