Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mia*

napiszcie prosze jakie było najbardziej nieprzyjemne badanie na jakim byłyście

Polecane posty

ja mam niedługo coś srednio przyjemnego i szukam pocieszenia. :(

możecie tez pisać na czym ono polega i czemu je miałyście?:) no chyba że to przykre wspomnienia

wspołczuje carrie. ja mam cos podobnegio tylko z drugiej strony:/

Gość Alida
gastroskopia, popieram. KOSZMAR. To juz rodzic wole.

ja czulam sie ehhh nigdy wiecej takiej ingerencji w moj organizm na dodatek na zywca

dokładnie carrie. a w zyciu nawet w szpitalu nie byłam. to bedzie niezły chrzest:/

bedę blagała o cokolwiek!😭 jak sobie pomysle to mam ochote uciec do mamy:) jestes po prostu przerażona zwłaszcza że w zyciu do czynienia z bólem nie miałam. nawet z bólem zęba:)

Gość sardynka na połnicnym
a ja w wieku 12 lat miałam robioną sondę żołądka!!! to była masakra!!! nie mogli mi zrobić gastroskopii bo byłam za mała a ona trwa ok.10 min. a ja miałam sondę robioną przez 8 godzin!!! i pamiętam jak dziś że czułam się skonana PO. A w trakcie tych 8 godzin zmieniali mi pozycję położenia i ułożenia co 30 min....raz lewy bok, potem prawy, potem z poduszką pod plecami, potem na stojąco, potem z nogami do góry itd...o Chryste jak to wspominam aż mi się ryczeć chce! a że nie wspomnę o samym wsadzeniu tej cholernej rury...za którymś razem próby włożenia jej pielęgniarka się wkurzyła i powiedziała że jak teraz tego nie połknę to mi wsadzi przez nos..:-0 połknęłam od razu a ta zaczęła mi wpychać tą rurę i co 30 min. głębiej i głębiej chyba z10 metrów mi tam wsadziła i co te półm godziny zmieniała czarne butelki do których leciała zawartość kwasów z mojego żoładka....badanie TRAGICZNE!!!! i tragicznie przeprowadzane

Gość kamilkaa17
O to ja widzę, że mało przeżyłam w porównaniu do was bo miałam jedynie lewatywę i urografię... Niby nic strasznego, ale na urografii się strachu najadłam bo wenfon zakładała mi pielęgniarka, która przyznała, że nie umie tego robić :o Krew mi się lała dosłownie ciurkiem :o Ale wszystko się dobrze skończyło na szczęście...

Gość dgdsgsdg
cytologia :O nie dosc ze okropnie boli to upokarza

popluczyny .....nigdy wiecej rurek w gardle;/ a cytologiqa fakt..zwlaszcza jak facet/baba wbija mocno i skrobie na chama;/

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
cytologia???????????? to albo moj lekarz jest taki genialny, albo mnie oszukuje i nic mi nie pobiera:O bo jakos nic nie czuje :O

nie musisz czuc, wystarczy ze ejst delikatny..moj to na chama skrobal;/ az czulam jak mi sie peirscienie w pochwie przesuwaja;/

Gość sandruśśśka14.
Badanie progu wytrzynmałości na ból - puszczali mi impulsy elektryczne w palce u nóg :(

Gość marlenka..
jejku... pradem w nogi brrrrrr... mnie by musieli chyba obezwladnic

Gość sandruśśśka14.
Na szczęście to krótko trwało. Dłużej "przygotowanie" do badania :(

Gość miałam robioną 2 razy
cystografię mikcyjną :( wkładali mi cewnik do cewki moczowej, bolało strasznie