Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natka20-latka

czy jest to Problem czy nie !!!

Polecane posty

Gość natka20-latka

kurcze wiecie co taka zla jestem , mam 20 lat , mam chlopaka od prawie 3 lat i dzis moja mama wyskoczyla z tym zeby ,moj chlopka nie spal u mnie tak czesto bo nie jestesmy małzenstwem !! kurcze dziwne to dla mnie bo czasy sie teraz zmieniaja a ja jak narazie wychodzic za maz nie chce !! co wy o tym myslicie !??? czy ona ma racje ????

Gość wiesz ja też mam chłopaka
i mam 21 lat, ale w ogóle z nim nie śpię, a już chyba bym się spaliła ze wstydu, gdybym chciała się z nim kochać u mnie w domu, w czasie obecności rodziców:o I nie jestem wierząca, wręcz przeciwnie- jestem kompletną ateistką. On tez nie jest wierzący. Moi rodzice też nie bardzo. Może by się zgodzili, ale nawet nie przyszło by mi do głowy spytać:o Jeżeli jesteś taka dorosła, nie chcesz małżeństwa, a chcesz spać ze swoim chłopakiem, to: 1. znajdź pracę 2. wyprowadź się z domu 3. kochajcie się we własnym mieszkaniu i we własnym łóżku.

Gość azibela
Pewnie ze mama ma racje.Chciałabyś , by Twoja córka spała ze swoim chłopakiem za ścianą.Ja bym nie zdzierżyła.

Gość wiesz ja też mam chłopaka
Aha, masz rację- czasy się zmieniły. Ale ta zmiana nie polega na tym, że zamiast brać ślub pieprzysz się z kim popadnie w domu swoich rodziców, nie kryjąc się z tym, tylko na tym, że możesz a nawet masz obowiązek sama się utrzymać, nie potrzebujesz do tego męża ani sponsora. Jak sobie kupisz mieszkanie, albo wynajmiesz, to zapraszaj sobie kogo chcesz. Ale jeżeli zapraszasz gachów do domu rodziców, pieprząc się z nimi za ścianą, to widać, że masz wielki szacunek dla rodziców i ze cię dobrze wychowali:o

Gość SZEFOWWA...
Strasznie malutki!!!!!

Gość szarmancki Maciuś
normalny ten twój klejnot nie szpanuj

Gość szarmancki Maciuś
ale mam którszego:-P

Gość jaaas
penis jak penis, ale te paznokcie dziewczyny sa obrzydliwe, bleeeeeeeeeeeeeeeee, długie, brudne, z resztkami lakieru do paznokci, az mi sie cofnelo fujjjjjj

Gość jak na razie to tylko
ona ma taki szlaczek różowy i kwiatek na czerwonym tle...w rajstopach to tak wygląda:D

Gość to nie żaden szlaczek
tylko ohydny zdarty lakier na brudnych pazurach!!!!

Gość faceci tu to same brzydale tfu
to jest szew na raj stopie..nie paznokieć

Gość syiesta
czerwone paznokcie z kwiatkiem i biała koncówka jak z frencha splepaczki złosliwe:) a co do tematu, albo raczej odpowiedzi na temat... czy ten kraj to naprawde az taki ciemnogród i zaścian:)? ja studiuje i nie mam zamiaru wyprowadzac sie od rodziców, podobnie moj chłopak, kochamy sie normalnie u niego w pokoju albo u mnie w pokoju. nie robimy tego w przejsciu na korytarzu albo w salonie wydając z siebie spazmatyczne okrzyki:O o co wam ludzie chodzi? jakie spalanie sie ze wstydu? z jakiego powodu? a wypowiedz WIESZ JA TEZ MAM CHLOPAKA o pieprzeniu i spraszaniu gachów jest po prostu ponizej wszelkiej kultury:O nie wiem czy smiac sie czy płakac

Gość nie wiem kim są twoi rodzice
ale ja bym jednak czuła się conajmniej dziwnie wiedząc, że moja 20letnia córka za ścianą bzyka się z chłopakiem. Nie chodzi o ślub, ale o zasady. I nie jestem z ciemnogrodu, ani z radia maryja...

Gość nie wiem kim są twoi rodzice
zresztą nie rozumiem w czym problem- jeżeli matka tej dziewczyny się na to nie zgadza, to po co ta cała dyskusja? Jej dom, jej pokój, jej łóżko, jej sprawa. Jeżeli się u kogoś mieszka, należy szanować jego zasady. Nawet jeżeli są to rodzice.

Gość asaq
nie nie ma w tym problemu !!!! Wydaje mi sie ze twoja mamuska sie martwi o cieie zebys glupot nie narobila , ale to przeciez twoje zycie i "jak sobie poscielisz tak sie wypisz" heheh . Moi rodzice tez mieli to mnie pretensje ze moj chlopka u mnie spal , ale przeszlo im . jestes juz z chlopakiem 3 lata wiec chyba znaja go na tyle.

Gość aireen
ja tez mam faceta juz dlugo i nie spimy razem w obocnosci zadnych rodzicow - ani jego ani moich.i to nie dletego ze byla karczezmna awantura i strzelanie drzwiami i oni zabronili..jakos takk..czujemy ze tak byc powinno - kochamy sie u niego w wynajetym mieszkaniu i to do woli - jak jestesmy u rodzicow - spimy w osobnych lozkach.to troche dziwne ..ale nam tak naprawde nie przeszadza.

Gość asaq
wiecie co juz im przeszło (narazie) :):) zobaczymy jak dlugo !:D

Gość Maarmara
Nie rozumiem o co wam wszystkim chodzi?? Straszna pruderia z was bije! Jesli pominie sie wzgledy religijne - a wiekszosc osob na tym formum zapewnia, ze jest ateistami lub ma swoje do tego podejscie, to co ZŁEGO jest w uprawianiu seksu???? NO co?? Jesli ma sie stałego partnera od paru lat??Stosuje antykoncepcje itp? W pokoju sie cicho zachowuje, bez orgietek? A w dodatku matce chodzi, zeby nie spał tak CZESTO!! czyli wszytko dobrze, ale nie za duzo. Niech lepiej z córka omówi kwestie rachunków za wode, prad itp ( bo zakladam, ze sie koles myje: :), a nie sciemnia, ze o przyzwoitośc chodzi!

Gość he he he
ja mam 20 lat i tez jestem z chloapkiem 3 lata... i u mnie i u niego spimy razem i uprawiamy seks...mzoe nieraz rodzice slysza i coz tego...nie robia mi wyrzutow i sa bardzo tolerancyjni i rozmowni na ten temat...i seks nie jest tematem tabu! chcialam dodac ze jestem bardzo religijna wierze w Boga i nie opuszczam niedzielnych mszy!

Gość he he he
natomiast siora mojego chlopak( ma 22 lata) i chloapaka od 4 lat) nie spi razem z nim jak przyjezdza...spia w osobnych lozkach...jak dla mnie dziwne to jest po co ukrywac fakt..i tak sie byzkaj tak jak nie tu to indziej! a a przyszla tesciowa mowi ze teraz jest dobrze bo nie trzeba jezdzic do lasu heheh

Gość to jest banal
hmm , ja tez nie widze w tym nic nadzwyczajnego, po prostu spac sobie mozecie w jedym lozku, seksu uprawiac nie musicie. Wiec nie wiem gdzie tu problem, od razu jak z dziewczna sie spi to sie uprawia seks? Pozatym to wasza sprawa, a rodzica trzeba to wytlumaczyc i tyle

Gość asaq
no wlasnie powiem Wam ze niektore osoby mnie zle zrozumialy , jezeli spimy w jednym lozku to nie znaczy to od razu ze uprawiamy sex, nie mam czasu przez caly dzien sie ze soba spotkac bo to szkola praca itp wiec wieczorem spedzamy ze soba te chwile i zeby ktos nie zrozumial ze codzinnie moj chlopak u mnie spi !!

Gość natka20-latka
dlaczeog mi wyskoczyl taki nick ?? asaq ?????

Gość natka20-latka
no wlasnie powiem Wam ze niektore osoby mnie zle zrozumialy , jezeli spimy w jednym lozku to nie znaczy to od razu ze uprawiamy sex, nie mam czasu przez caly dzien sie ze soba spotkac bo to szkola praca itp wiec wieczorem spedzamy ze soba te chwile i zeby ktos nie zrozumial ze codzinnie moj chlopak u mnie spi !!

Gość moj chlopak tez u mnie sypia
i ja u niego , ale tylko w weekendy . Rodzice sie trochę denerwowali na początu ale im przeszło. Jak razem spimy to wcale nie jest jednoznaczne z tym ,że od razu musimy sie kochać