Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszeczka23

kołysanki dla naszych maluszków?

Polecane posty

Gość myszeczka23

dziewczyny znacie jakies ładne kołysanki dla dzieci?jesli znacie to piszcie ,moga byc krutkie bo moje malenstwo lubi jak jej spiewam pozdrawaim

spij coreczko moja mala na puchowej podusi ptaszki oczka zamykaja do snu tez sie ukladaja lulaj lulaj lulaj mi spij coreczko moja mala na puchowej podusi jasna gwiazda w gorze swieci spia juz wszystkie male dzieci lulaj lulaj lulaj mi spij coreczko moja mala na puchowej podusi bo nim jasne slonko wstanie musisz wyspac sie kochanie lulaj lulaj lulaj mi ...:) mozna dostosowac do synka:)

Gość Baki
Witam, proponuję zakup kołysanek tych jakie spiwały nam mamy albo babcie. Jest takie rewelacyjne wydanie wydawnictwa Siedmioróg, zbiór kołysanek starych i nowszych w dodatku dołączona jest płyta CD, zatem rewelacja. Wypróbowałam na córce teraz będę puszczac dla syna. Piękny zbiór i nie drogi 28-30 PLN. Stronka www.siedmiorog.pl. Polecam

Ja polecam świetną płytę z kołysankami. Ja z moim synkiem słuchamy jej praktycznie od dnia narodzin. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.

Gość gość
Śpij córeńko moja mała szare oczka zmruż Ja Cię będę kołysała a Ty zaśnij już