Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbeeeellllllllaaaaaaa

Sposób na osłabienie włosków na nogach i w pachwinach- znacie??

Polecane posty

Jak mozna je osłabic? smarowac czym cos jesc?? od golenia robia sie one coraz bardziej sztywniejsze... a tak chcialabym zeby stały sie znów cienkie i jasne

uzywaj depilatora zamiast maszynki. Wloski za kazdym razem odrastaja slabsze. Poza tym dluzej mozna sie cieszyc efektem gladkich nog.

niestety nie moge uzywac depilatora... pekaja mi bardzo naczynka i wrastaja wlosy..jest wiec nieestetycznie :(

a moze znacie jakies kremmy opozniajace odrastanie włosków??i osłabiajace je? ja myslalam np o stwosowaniu cytryny... teoretycznie powinnio je osłabic..

Gość ja tez tak mam...
ja tez polecam depilator, a wlosy kazdej wrasraja, ktora go uzywam wiec trzeba robic czeste peelinigi, Innej metody nie ma.

e, mi włoski wrastają mimo codziennych peelingów! znajoma kosmetyczka powiedziała, że są to predyspozycje skóry. i nie ma rady, z depilacją muszę się pożegnać :( pozostaje mi więc tylko maszynka :o

Gość martusia87
kiedyś słyszałam o nacieraniu włosów na nogach wodą utlenioną bo je osłabia, ale nie sprawdzałam i nie wiem czy podziała.

Gość woda utleniona
rozjaśnia włosy. Wiem to bo jak miałam naście lat to bawiłam się w robienie blond pasemek za pomocą wody utlenionej. Za każdym posmarowaniem włosy po kilku, kilkunastu godzinach robiły się jaśniejsze, ale czy słabsze ? No, może odrobinke, ale nie polecam pod pachami czy na nogach, bo włosy tam golić i tak będzie trzeba.