Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niwiedzaca

Co to odcisk?

Polecane posty

Gość Niwiedzaca

Zrobily mi się na podpiciu stopy, na pięcie takie 2 stwardnienia. Tak normalnie mnie nie boli. Uzywalam plastrow na odciski, i gdy wycielam czesc skory, widzialam takie czarne kropeczki, jak je probowalam wydostac bardzo mnie bolalo i zaczynalo krwawic. Jednak co sobe zmiekcze i wytne ciagle mi sie odnawia. Juz sie z pol roku z tym mecze:( Plastry jeszcze sie ciagle odklejaja przy chodzeniu, teraz testuje acerin. Wkurza mnie to i zastanawiam sie czy nie usunac tego u chwirurga albo lasrem

Gość aboabo
jak kropeczki to pewnie kurzaja

Gość kup płyn na odciski
jest skuteczniejszy niz plastry i sie nie odkleja

Gość Niwiedzaca
Nan podbiciu:) Ale tycj czarnych kropek jest moze 2 w jednym odcisku i sa takie malutkie, jak probowalam je wydlumac igla to nie chcialy sie oderwac i tak sie jakby ciagnely. Przepraszam za ten obrzudliwy opis ale naprawde nie pasuje mi to do zadnego opisu dolegliwosci ktore spotkalam:)

Gość aboabo
kurzajka, lepszy będzie brodacid

Gość Niwiedzaca
Tylko kurzajki podobno sa zarazliwe, a ja ani nie chodzilam na basen, nie mam pojecia skad moglabym sie zarazic, poza tym tyle razy w tym juz grzebalam ze mialabym chyba juz je na dloniach. Na razie pomecze je jeszcze plynem na odciski ktory mam. Poza tym troche dziwne bo mnie nie boli a tez czytalam ze kurzajki na stopach bardzo bola. I podobno maja kolor brunatny, a moje nie maja. Cholera nie ma gdzies zdjecia? J wiem tylko jak wyglada pryszcz innych dziadostw nie mialam do tej pory:)

Gość Niwiedzaca
Ale jak nie pomoze kupie ten brodacid, dziekuje

Gość aboabo
nie musisz się zarażać skoro już chorowałaś, poprostu miałaś go od tamtego wysiewu na palcach cały czas we krwi i teraz się ujawnił. Z tego co wiem brodacid nadaje się również na odciski, kosztuje jakieś 10pln