Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nescafe

Który podkład z Avonu?

Polecane posty

Proszę o opinie na temat podkładów z Avonu. Słyszałam o nich wiele dobrego. Zastanawiam sie pomiędzy Podkładem matującym o komsystencji musu a Podkładem rozświetlająco - antystresowym. Normalnie używałam Max Facora Lasting Performance 105 albo Colour Adapt Golden. Gdyby ktos mógł mi doradzić jaki kolor jrst najbardziej zblizony byłabym wdzięczna.

Gość ktoktokto odpisze

Mialam podklad o ktorym piszesz, ten rozswietlajaco-antystresowy, ale niestety kupilam za ciemny kolor i oddalam mamie :) ale konsystencja swietna takie delikatniutki, bardzo przyjemny :)

Gość a ja slyszalam ze...
Podkład matujący o komsystencji musu jest super

A mi ten podkład rozświetlająco-antystresowy strasznie wysuszył skórę twarzy ... a mam cerę mieszaną :(

A co z kolorem? Majka - jaki kolor był dla Ciebie za ciemny? Zastanawiam sie nad Cream. Mam cere normalna chyba, wczesniej mialam tradzik, jak bylam nastoltaką, więc może być lekko mieszana vcera, czyli oba by pasowaly. Prosze powiedzcie jakie macei z nimi doświadczenia, jak sie rozsmarowuje ten w musie i który jest bardziej kryjacy. Do tej pory moim ulubionym był Colour adapt i on był taki trochę musowaty:) Używałam koloru Soft Beige i Golden, czyli tych najbardziej popularnych, który kolor polecacie?

Ja miałam właśnie Warmest Beige, i był za ciemny, Cream jest naturalny też miałam ale już dawno temu i był dobry, miałam też kolor Almond i tak średnio pasował, najlepszy jest Cream

Ja lubie rozswietlajaco-antystresowy... Uzywam go juz od 4 lat i jest super. Dla jasnej karnacji czyli takiej jak moja dobry jest odcien Nude

A czy te kolory sa takie same?Tzn czy kolor musu Cream to ten sam Cream Antystresowy??? Chyba kupię oba:/

Dodus, ale co z kolorem, juz zdecydowalam sie na dwa, ale mam problem z dobraniem koloru. Czy Cream z Antystresowego, to taki sam kolor jak Cream z musu? I czy jest to taki najbardziej uniwersalny kolor , jak soft beige z Max facrtora?

Gość do góry jeszcze raz

hej a ja mam takie pytanie, pamietacie byl kiedys taki podklad aksamitny , uzywalam koloru porcelan beige i byl dla mnie idealny, teraz pozmieniali te nazwy i sie zastanawiam jaki kolor bylby dla mnie dobry ivory czy nude (wlasnie tez sie zastanawiam nad musem i nad tym antystresowym)

Kurcze, no właśnie namieszali z ta zmiana nazw kolorów...Ja mialam wcześniej warm beige ale nie był taki ciemny jak warmest beige teraz...ech!

Gość jaki jaki jaki

Gość gość
Polecam odcień ivory, chociaż jest jasny to świetnie dopasowuje się do kolorytu twarzy nawet do ciemniejszej karnacji jak moja :) jedyny minus to że nie jest zbyt trwały