Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak no

JAK WY MOZECIE UPRAWIAC SEX ANALNY

Polecane posty

Gość tak no

przeciez to boli jak cholera

Gość nie boli jak jesteś przygotowa
jeżeli jednak facet jest niedoświadczony w sex analnym ,nie delikatny, niezdarny..może pojawić sie nie tylko ból ale komplikacje zdrowotne

Gość komplikacje
zdrowotne???

Gość owszem.........
krótko mówiąc może rozjebać ci dziurę...np. pojawi sie krew a później to juz długie leczenie ,problemy z oddawaniem stolca itd.

Gość owszem.........
zwieracze..mogą tego nie wytrzymać..jak ktoś to robi na chama

Gość sxsa
"Po kilku minutach od zakończenia stosunku, zwieracz zaciska się całkowicie. Wszystkie oznaki stosunku znikają najpóźniej na drugi dzień, a w czasie stosunku nie następują żadne trwałe zmiany. Odbyt jest fizjologicznie przystosowany do codziennego rozciągania (w czasie wypróżniania). Stosunki analne, nawet częste, nie spowodują utraty kontroli nad zwieraczem. Zwiększone zainteresowanie tą strefą może nawet zwiększyć siłę tego mięśnia i poprawić kontrolę nad nim. Przy zachowaniu podstawowej ostrożności, czyli dużej ilości nawilżacza i odpowiednim rozluźnieniu, stosunek analny jest bezpieczny. " to jak to z tymi zwieraczami

Gość tak se myślę
tak jest to bezpieczne jak jesteście ostrożni ale jak to robicie na chama..można rozwalić zwieracz

BARDZO ZWIERZĘCE ZACHOWANIE I BARDZO BOLESNE. No, chyba, że są FENOMENLNI GENIUSZE wśród facetów. Ale to już 1 na Milion udaje się dotrzec na płaszczyźnie analu :D Osobiście uwazam to za ohydne, niesmaczne, pedalskie, wręcz dewiacyjne. Ale nie potępiam ludzi, którzy lubią taką formę. Pozdrawiam Wszystkich ;

Hmm... jak mozesz tolerowac te wszystkie swinstwa, skoro masz tak krystalicznie czyste poglady? :classic_cool: Hmm... dziwne, bardzo dziwne!

Gość kompatybinannnn
No własnie mnie to strasznie boli mimo iż On próbuje wejść powoli i co? kurde ja wytrzymać nie moge i mam okropne uczucie jakbym sie mialam zaraz zesrać conajmniej!!! Jak zrobić żeby nie bolało? jest jakaś rada?

Gość Kasiulek_xx
:D kto ma ochotę na taki właśnie :D z pulchną dupeczką;)

Gość ja mam pewien problem
jesli ktos moze mi wyjasnic prosze niech to zrobi, bo nie chce zakładac nowego topiku a więc tak wszystkie dziewczyny opowiadają jakią to im rozkosz daje kiedy mężczyzni (ich mężczyzna) wkłada paluszki im do myszki, no czyli robi tzw. palcówke ..... mnie natomiast to strasznie boli, tylko w pewnych momentach czuje przyjemność, ale juz za chwile to strasznie boli. Zawsze jest tak gdy od przodu ręką próbuje mi dogodzić(wtedy boli jak cholera niewiem czemu :( ) ale kiedy np lezymy i jego reka jest pod moimi plecami następnie dotyka mojego tyłeczka i ręka wedruje coraz nizej wtedy odczuwam nawet dużą przyjemność, w innych przypadkach to strasznie boli:( i wcale nie jest to wina partnera, on jest bardzo delikatny itd. czy ktos moze powiedziec dlaczego tak jest? Czy was tez to boli ? A jak jest zaraz po tym, czy bolą was narządy płciowe?

Gość leydys
chciałam bardzo uprawiać seks z chłopakiem.. na początku był to tylko seks analny... akiedy juz miało dojśc do stosunku.. tak brzydko mowiąc kiedy mi wtykał mnie to bardzo bolało..więc przestaliśmy.. Miał być to nasz pierwszy raz.. Czy to zawsze tak mocno boli???

Gość leydys
mi się seks analny podobał .. to podnieca.. ale jak uprawiać seks zeby mnie to tak nie bolało..??

żeby nie bolało muszą być 3 fundamentalne reguły: 1. dziewczyna naprawdę chce tego spróbować dla siebie a nie dla partnera. 2. dobre nawilżenie - nie śliną tylko jakimś żelem intymnym np. KY Jelly 2. odpowiednia pozycja rozluźniająca Mnie i mojej dziewczynie to się zbytnio nie spodobało. Ale spróbować musieliśmy:P po pierwsze - eksperymentować w seksie ;)

Wspomnijcie jednak na słowa proroka Mahometa, który zabronił uprawiania seksu analnego. A że był prorokiem, to wiedział co mówi.

Gość leydys
no ja byłam bardzo rozluzniona i podniecona.. no ale nici z tego mnie to bardzo mocno bolało.. co ja mam zrobić by było innaczej??? co zrobic by tak nie bolało??

Gość leydys
no uzylismy nawilzenia... to widocznie on ma za duzego!! a sex analny mnie podnieca i wogole nie boli..

leydys, to się zdecyduj - boli czy nie? Albo za mało żelu nawilżającego użyliście albo po prostu w tych sprawach nie pasujecie do siebie i tyle. A ty prawiczek 1987 monotonny się robisz. Wszystko jest dla ludzi - jednych to kręci drugich nie.

Gość walery
a teraz prawiczek w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j.

Gość dfsdfssdfdsfsd
Ja tam się brzydzę anala.

Gość do autora tematu
Jakbyś swojej kobiecie mógł w pochwę włożyć dwie ręce i zaklaskać to też byś zapragnął czasem ciasnego tyłka

Gość ja lubie ostre rzniecie
a ja pytam " jak wy mozecie nie uprawiac?" :o

Gość rectus
DAM....DAAM....JEMU I JATERZ PRZELECE

Gość rectus
komu komu dam komu komu