Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Omeśka

Łódz-Prof Tomasz Pertyński -Ginekolog-położnik

Polecane posty

Czy ktoś wie coś na jego temat?Jakim jest lekarzem?Co to za człowiek i czy warto aby prowadził ciąże

Gość polllllla
jak to profesor....dużo gada , mało robi , bo od roboty to on ma lekarzy z pierwszym czy drugim stopniem specjalizacji.Z tego powodu to oni mają niezbędne wyuczone na własnej pracy doświadczenie , a profesor ma doświadczenie w gadaniu na sympozjach naukowych. Czasy kiedy sam zdobywał doświadczenie na pacjentkach już dawno minęły , a to że pracuje w Matce Polce nic nie znaczy . Widziałas kiedyś obchód z udziałem profesora? Kiwa tylko mądrze głową , doradza , ale nigdy nie bada pacjentki , a o tym żeby odbierał jakiś poród to chyba mało kto słyszał . Ja bym wybrała lekarza bez takich tytułów , ale za to poleconego i już sprawdzonego.Jeżeli mieszkasz w Łodzi to polecam w Matce polce każdego lekarza , który przyjmuje w poradni przyszpitalnej i pracuje na oddziałach patologii ciąży .Mają ogrome doświadczenie , a moim zdaniem to ważniejsze niż tytuły.Poza tym gdybyś musiała położyć się do szpitala , ten sam lekarz będzie mógł cię prowadzić na oddziale i będzie mógł być obecny przy porodzie.Pozdrawiam.

Gość Agata

to ja napiszę, zanim któraś z Pań uda się do niego warto żeby przeczytała wywiad: http://wyborcza.pl/1,153803,3310946.html
Stwierdzenie "Bardzo proszę jednak uwierzyć, że macica służy kobiecie TYLKO I JEDYNIE do prokreacji" jest dowodem na całkowitą ignorancję tego lekarza. Badania naukowe - liczne potwierdzają, że jego poglądy są całkowicie błędne!

Ewentualnym paniom które chcą skorzystać z jego porady zalecam zastanowić się kilka razy.

Gość Xxx

Unikajcie zwlaszcza jesli szukacie bieglego 

Gość Jak

Nie polecam unikajcie jak ognia ten czlowiek wiele lat temu wykorzystal moja chorobe i molestowal mnie za zamknietymi drzwiami do dzis nie jestem w stanie isc do zadnego lekarza plci męskiej 

Gość Jak

Jesli ktoras z was doswiadczyla tego co ja prosze was zglaszajvie sie ja tez sie balam ale jesli bedzie nas wiecej ten czlowiek juz nikomu nie wyrzadzi kr,ywdy a wiem ze tak robil nie raz ...

Gość Antka
Dnia 9.04.2019 o 17:51, Gość Xxx napisał:

Unikajcie zwlaszcza jesli szukacie bieglego 

Bardzo proszę o kontakt

Gość Blabla
Dnia 11.05.2019 o 04:25, Gość Jak napisał:

Jesli ktoras z was doswiadczyla tego co ja prosze was zglaszajvie sie ja tez sie balam ale jesli bedzie nas wiecej ten czlowiek juz nikomu nie wyrzadzi kr,ywdy a wiem ze tak robil nie raz ...

Zgłoś to! temu "lekarzowi" nie może to ujść płazem!! Jeśli zapomnisz nigdy nie zaznasz spokoju ...

Gość xxx
Dnia 12.05.2019 o 20:29, Gość Antka napisał:

Bardzo proszę o kontakt

Dnia 12.05.2019 o 20:31, Gość Blabla napisał:

Zgłoś to! temu "lekarzowi" nie może to ujść płazem!! Jeśli zapomnisz nigdy nie zaznasz spokoju ...

stardancer33333@gmail.com  ja tez bardzo prosze o kontakt kazdego kto mial z nim problem wyglada na to ze u mnir probuje probowal namieszac korzysc lekarza  i prosze was ZGLASZAJCIE TAKICH LEKARZY NA PROKURATURE KIEDY ROBIA COS PRZECIWKO WAM 

Gość xxx
Dnia 11.05.2019 o 03:25, Gość Jak napisał:

prosze odezwijcie sie 

stardancer33333@gmail.com  ja tez bardzo prosze o kontakt kazdego kto mial z nim problem wyglada na to ze u mnir probuje probowal namieszac korzysc lekarza  i prosze was ZGLASZAJCIE TAKICH LEKARZY NA PROKURATURE KIEDY ROBIA COS PRZECIWKO WAM 

Gość xxx
Dnia 11.05.2019 o 03:19, Gość Jak napisał:

Nie polecam unikajcie jak ognia ten czlowiek wiele lat temu wykorzystal moja chorobe i molestowal mnie za zamknietymi drzwiami do dzis nie jestem w stanie isc do zadnego lekarza plci męskiej 

ja jestem z czestochowy i taki stary ginekolog probowal zniszczyc mi zdrowie i drwic mi w twarz z tego co zrobil a ten pseudo profesor probowal zrobic wszystko zeby wybielic tamtego teraz rozumiem co to za kryminalisci . 

Gość Xxx
Dnia 12.05.2019 o 21:29, Gość Antka napisał:

Bardzo proszę o kontakt

StarDancer33333@gmail.com napisz