Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmamat

Przeczytałam tekst! Uwierzyłam w teorie spiskową! Przeczytajcie...

Polecane posty

Gość jo..lik
cholernie ciekawy tekst

Gość to gratulacje
Jakbyś jeszcze umiała wklejać linki to by było cudownie.

Gość alu
no właśnie? chyba nie uwirze jak ktos mi powie, że specjalnie zabili tylu ludzi, albo że te wierze nadal tam są, bo to smieszne

Gość jakby ktoś to mógł streścić
w 10 zdaniach to byłoby super ;)

Gość amalgamat
Bardzo ciekawe, przeczytam dokładnie, jak będę miał więcej czasu. No cóż, to nie jest "teoria spiskowa", tylko część historii powszechnej

Gość ale soooory
tysiace ludzi z ziemi obserwowalo jak dwa samoloty sie wpierdzielily w te wieze .. wiec co te filmy moga nam udowodnic?

ja juz kiedys ogladalam w telewizji program na ten temat... ciekawe co jest w koncu prawda.... o co chodzi w durnym swiecie :/

widze ze moj link robi kariere ;) ale traktujcie to z przymruzeniem oka, nie wsyzstko co ten facet pisze to prawda, ale warto sie zastanowic nad niektorymi faktami.

i faktycznie jesli myslec logicznie... jak ktos wyzej napisal... tyle ludzi to widzialo na wlasne oczy... eh.. sama nie wiem co o tym myslec... pewnie kiedys sie dowiemy co jest prawda... :)

Gość zajmuję się grafiką
ludzie np na swoje obrobione fotki reagują, zazwyczaj.... "jak ładnie wyszła- a myslałam, że będzie widać podkrążone oczy"... "popatrz.... wcale nie jestem dużo niższy od ciebie" moim zdaniem, jedyne o co mogło tu chodzić, to po prostu pokazanie jak najlepszych ujęć.... wiecie konkurencja między stacjami TV... kto ma najdramatyczniejszy materiał wygrywa....