Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyyytaaajaacaaa

prywatna wizyta u ginekologa... pytanie

Polecane posty

Gość pyyytaaajaacaaa

dwa miesiace temu bylam u ginekologa po tabletki po stosunku, przy okazji wzielam recepte na tabletki anty (dwie paczki) i zrobilam badania. Za wizyte placilam 50zl + 30 za badanie. Musze teraz jechac po wyniki i po recepte na tabletki. /rozumiem ze mam znowu przygotowac 50zl za wizyte? I gdybym jechala po same wyniki to tez za wizyte place? Bardzo prosze o odpowiedz i z gory Wam dziekuje:)

Ja po wyniki nie jezdze ,jesli jest cos nie tak to pielegniarka dzwoni i o tym informuje ,a jesli chodzi o recepty to zawsze dostaje wiecej ,zebym nie musiala specjalnie jezdzic .A recepte na tabletki anty lekarz pierwszego kontaktu tez Ci wypisze bez problemu .

Gość nie wiem barbie gdzie ty
mieszkasz, ale w Warszawie żaden lekarz pierwszego kontaktu tabletek anty nie wypisze. Receptę i wyniki odbierzesz w recepcji. Nie będziesz musiała płacić

Gość pyyytaaajaacaaa
ale ja mowie o prywatnym ginekologu, takim ktory przyjmuje w domu(ma gabinet:)) a nie w przychodni.

Gość nie wiem barbie gdzie ty
ja też pisałam o prywatnym, ryle, że nie w prywatnym domu. Myślę, że powinien dać te wyniki i receptę tym razem nieodpłatnie.

Gość susi
w przychodni też może być prywatny ginekolog.