Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IvvI

oczyszczaja glodowka!przylaczcie sie,jutro pierwszy dzien *

Polecane posty

Gość IvvI

jak juz napisalam, jutro pierwszy dzien glodowki,przed wczoraj tez zaczelam,ale bylo mi bardzo slabo i zjadlam. ale chce znowu zaczac, bo wiem ze to mi bardzo duzo daje, jakby mi sie zmienial caly swaitopoglad. Chce wytrwac!! mam nadzieje ze ktos sie dolaczy, bylabym bardzo zadowolana, no bo razem razniej ;];] piszcie jak sie tez zdecydujecie, pozdrowionka papap

Gość IvvI
szczerze mowiac to najpierw chce wytrzymac te 3 dni, w czasie ktorych chce sie tak jesc i ssie po zoladku, a potem.. hmm no nie wiem moze jescze 2, lub 3 dni a a propos tego czy wytrzymamy.. NO JASNE ZE DA SIE WYTRZYMAC!! i wierzcie mi o wiele latwiej jak sie wie ze ktos z TOba sie "tak meczy" ale to dla siebie robimy!! organizm sie nam odwdzieczy!!

Ale taka głodówka z prawdziwego zdarzenia,pijemy coś czy tylko wodę,bo nie wiem czy dam radę,prowadzę dość intensywny tryb życia1

Gość IvvI
tylko ha da o ;] czytałam troche o glodowkach i dziewczyny mowia ze przez pierwsze 3dni moze byc Ci slabo i nie miec energii, ale potem to jest energii masz w nadmiarze, wiec jesli prowadzisz intensywny tryb zycia to mozesz sprobowac sie pomeczyc przez te 3 dni. mozna tez pic wode z miodem i cytyna jak sie juz nie ma sily a ktos mi tez mowil ze jak sie nie je i jest slabo to jest jakis probelm z cukrem w organizmie, bo tak normanlie to po winno byc czlowikeowi tylko "głodno " a nie słabo jejku jejku , troche dziwnie pisze , wybaczcie, jest juz pozno, chyba zaraz myskam spac, w kocny jutro ciezki dzionek ;];]

Gość sardynka na połnicnym
kurcze ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!ale dzisiaj dostałam okres a mam z tymi sprawami problemy...więc teraz nie mogę głodować:-(

Gość IvvI
sardynko, nic sie niemartuj! :* jeszcze bedzie okazja nie raz ;];];] teraz tylko trzymaj kciuki za nami, a my bedziemy za Ciebie zeby Ci okres przeszedl bez problemu ;];];] :*:*:* juz serio ide spac, buzka i dobranoc papatki do wsztsktich wysylam Anioła odemnie

Gość Ivvi
kobitki!! dzis pierwszy dzien pilam rano ciepla wode z miodem i cyryna, bo robialm spacer tak z 4 km i mi troche slabo bylo a czy ktos z Was wie czy trzeba robic lewatywe jak sie jest na glodowce???