Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarodziejkaaaa

sikam dosłownie co 5 min- czy ktoś ma tez problem z częstym sikaniem?

Polecane posty

Gość czarodziejkaaaa

Mam to właściewie od dziecka, czasami się nasila i co chwilę muszę biegać do toalety a tam dosłownie kilka kropelek i za chwilę znowu. Po każdej szklance cherbaty lecę siusiu. Czasami chodzę troszkę rzadziej ale tez częściej niż inni. Słyszałam że jest takie coś jak nadwrażliwość pęchęrza, słyszeliście coś o tym?

Gość też tak mam...
czasami nawet nie dopiję herbaty,kawy,soku czy piwa do końca a już lecę do WC:-oNormalnie doslwonie po kilu łykach już biegam się wysikac:-oTragiczne to jest,szczegolnie jak w pobliżu nie ma WC,na jakiś wyjazdach,na mieście,w podroży itp.::-oNa imprezach ciagle prawie latam do ubikacji aby sie zlatwic,wiadomo duzo npojow,alkoholu.itp:-(Nawet nie musze sporo wypic,wystrczy doslownie kilka lyczkow herbty,soku czy piwa i juz jestem w ubikacji😭Chyba mam jakis mega maly pecherz:-P

Gość czarodziejkaaaa
no ja mam właśnie to samo :(

Gość ewqa2
Problem z nerkami albo pecherzem,trzeba zrobic posiew i moze jeszcze USG.

Gość albo zrob se test moze jestes
w ciazy

ja tez tak mam i robilam i posiew i USG i wszystko mam normalne :) jeśli dzielnie staram sie wybic poza poranna i weczorna herbatka butelke wody mineralnej to normalnie chyba powinnam sobie założyc cewnik, dobrzez ze toalete w pracy mam tuz za rogiem bo inaczej jeszcze bym sie nabawila odciskow od ciaglego biegania do kibelka. A jak chcialam mniej sikac i zmniejszylam ilosc napojów - to okazalo sie to mega glupota bo skonczylo sie kamieniem w nerce. Tak wiec nic sie nie martw, pij duzo i sikaj choc czasem tem \"problem\" jest uciążliwy tak jak napisalac w trasie czy gdzies na miescie jak nie ma gdzie sie wysikac. Pozrawiam wszystkie szczawki :)

Gość rytkowniczka
polecam furagin, niestety jest na receptę :(

lepiej zgłoś sie do lekarza...ja mialam to samo potem okazalo sie ze to zapalenie pecherza a teraz po badaniech wychodzi na to ze mam male kamyszki w nerkach:(

Gość SIKU
A ja mam chyba jakas infekcje bo troche "boli" jak sikam, a sikam czesto bo tez duzo wody pije :D :D tak dla zrdowia, bralam furalgin ale nic nie dalo, myslalm ze to cos kobiecego ale Nic innego mnie nie piecze i podczas stosunku nie boli :( :) cholercia co zrobic ??

najlepiej zglosic sie do lekarza i na badanie moczu..z nekami nie ma zartow...bo to moze byc nie od pecherza a wlasnie od nerek....

Gość a może masz
cukrzycę?

Gość darkaa
Koniecznie mocz na posiew dac do zbadania! Koniecznie! Jak nie chcesz miec problemu na cale zycie... Tego nie wolno zaniedbac!