Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nebeska

Tele 2 w UWAGA

Polecane posty

Gość nebeska

czy ktoś ogladał wczoraj w programie "Uwaga" materiał o Tele 2? Jeśli tak to prosze o kilka słów na ten temat, sama mam problemy z ta firma i jestem ciekawa.

Gość goooogleeeeee
www.uwaga.onet.pl

Gość jakie masz problemy

Gość nebeska
Moje problemy? - wysłali błędną fakturę, zanim sprawa została wyjaśniona odłączyli mi usługę tj. nie korzystam z usług tele 2, i wolne wieczory i weekendy, tylko normalnie przez TPSA. Normalnie jest w tym wypadku eufemizmem, bo żeby zadzwonić gdziekolwiek oprócz kierunkowego musze wykręcaś "tepeesowski" prefiks 01033 żeby z tlt 2 przełączyło mnie na TPSA. To że nie korzystam z ich usługi, która mi odłączyli nie zwalnia mnie od płacenia im abonamentu. Nieważne że to ich błąd (do czego się przyznali) jeśli nie zapłacę nie podłączą. Miałam już raz z nimi podobna sytuację, wysłanie im zapłaconej faktury faksem nie przyspieszyło sprawy - przywrócenie usług (mimo że opłacone) trwało około 2 tygodnie - na maoje uwagi że np. aster reaguje na zgłoszenia klienta po około 30 minutach a nie 14 dniach konsultant odpowiedział mi że w aster mają mniej klijentów więc mogą sobie szybciej reagować. Hahaha. Przy drugiej takiej wpadce przeniosłam sie do aster. Logiczne. Ciekawa jest też sparwa z rozwiazaniem umowy z tele 2 - chciałam im wysłac faksem (żeby miec potwierdzenie) powiedzino mi że nie można bo nie ma takiej komórki która sie tym zajmuje. Powiedziałam że mogę podjechac do ich biura (na kopercie biurow w Warszawie) bo mieszkam w sąsiedniej dzielnicy - toi załatwię to od ręki. Tez nie można. Można tylko wysłać pisemne rozwiąznia na (uwaga) skrzynke pocztową !!! Teraz czekam co dalej, bo jakoś nie mam zaufania że odbedzie sie to gładko.

Gość yoahim
ale kanał

Gość Denika
dzisiaj o 22 będzie w Uwadze o Tele 2

Gość OTRZEGAM PRZED TLELE 2
to oszuści... dowód.... zrezygnowałam 9 marca 2006 z ich usług na co mam potwierdzenie.... kilka miesięcy później wyłączyłam ten telefon zupełnie..... !!!!!!!!!!!!!!!!DO DZIś DOSTAJę OD NICH RACHUNKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO JEST JAKAś PARANOJA DOSłOWNIE, DOSTAJę RACHUNKI ZA TELEFON, KTóRY NIE ISTNIEJE!!!!!!..... WYSłAM JUż STERTę PISM DO NICH I NIC..... JAK DZWONIę NA ICH INFOLINIę, TO MIłA PANI JAK KATARYNKA POWTARZA 'SKORO DOSTAłą POANI RACHUNEK, TO ZNACZY, żE MUSIAłY BYć POłąCZENIA" eh szkoda gadać..... już nie mam pomysłu co z tym zrobić.... chyba tylko do radia 'Z' napisać.....