Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbawiona i zbulwersowana

Na forum są dwa kretyńskie topiki. Oba są tak samo bezsensowne

Polecane posty

Mam na myśli topiki na temat chamstwa wobe ciężarnych i chamstwa ciężarnych. Autorki topiku podały pjedyńczy przykład i uogólniły na wszystkich ludzi. Po pierwsze, nie wszystkie ciężarne mają pretensje roszczeniowe tylko dlatego, ze mają wielkie brzuchy. Po drugie, nie wszyscy ludzie są nieuprzejmi wobec ciężarnych. Sama jestem w ciąży i nie wpycham sie w kolejki, nie sterczę nad kimś, żeby miejsca mi ustąpił, mało tego czuję się dziwnie, gdy ktoś bez pytania udzieli mi pomocy, ale korzystam z niej, bo nie można gardzić cudzą pomocą, nie wypada odmawiać i sprawiać odmową przykrość. Sama też nieraz pomagałam ciężarnym, bo przecież w ciąży przez całe życie nie jestem. I nie jestem żadnym ideałem, takich ludzi jak ja jest wielu, więc po co te uogólnienia? Wymienione przez mnie topiki są pełne jadu. Ludzie nie mają co robić i atakują siebie wzajemnie dokuczając, wyśmiewając, czepiając się pierdoł nie dotyczących tych topików. Opanujcie się! Właśnie w takich złośliwych osobach jest pełno chamstwa. Owszem bywają wypowiedzi przytaczające sensowne argumenty, które niestety są gaszone i wyszydzane przez przez prześmiewców, ktorzy niczego mądrego nie mają do napisania. Czasem odnosze wrażenie, że większość wypowiedzi pochodzi od szczeniaków, a nie od dojrzałych emocjonalnie ludzi. Sorrki za literówki i za stylistykę wypowiedzi

Gość Drugi
na forum są dwa kretyńskie topiki? DWA?

No, czekam, aż mnie zbluzgacie. Pewnie i ten topik przerodzi się w topik pełen obelg i słów kpiny.

Gość nie ma mowy 8743874387
Nie damy ci tej satysfakcji

Gość teraz już
są trzy...

Nie chodzi tu o satysfakcję, tylko o apel. Wystarczy, gdy ktoś tu zajrzy i rozsądnie przemyśli swoje wypowiedzi, jeśli udzielał się na tych topikach (o ile ma zdrowy rozsądek). Ja zmykam i nie mam zamiaru tu zaglądać. Ten topik może nawet wyginąć. Podkreślam chodziło mi tylko i wyłącznie o apel, jest to prośba o opanowanie i powściągliwość języka. Dlaczego są ludzie, ktorzy obrażają innych? Cześć!

Gość Iza..
Po co to wszystko..Dziewczyna ma rację ,nie ma co za przeproszeniem rzeźbic w gównie i tyle. Autorko topicu nie przejmuj się ,olej i tyle. Pozdrawiam

Gość
Tak...cale zlo tego swiata jest wina net-ar. Jestescie smieszne.

Gość do Tepsy
a co to net-ar???

Gość gruba kaska
a dlaczego uwazasz ze topik o nacieciu lub nie nacięciu krocza jest głupi???? moim zdaniem jest w porzadku

Gość gruba kaska
no włsnie moderato czuwa i dba o twoje KROCZE net-ar :-P

jest tu niejeden glupi temat- moim zdaniem!!!!! Jak sa glupie to nie wchodze, jak sie nie zgadzam z kims to ignoruje albo odpowiadam co mysle i koniec. Nie zgadzam sie z uogolnieniami, nie zgadzam sie z wulgaryzmami i ignoruje ;) Czy wy naprawde przejmujecie sie wypowiedziami innymi??? Sa tematy - powazne ;) - na ktorym cenie sobie odpowiedzi dziewczyn i ja tez staram sie sensownie odpowiadac inne tematy: poradze, pogratuluje, zapytam sie a te ktore uwazam za glupie albo smieszne-omijam albo wchodze tam zeby sie podroczyc (zauwazcie ze nie uzywam wulgaryzmow ;) )

Gość oba powinny
zostac usuniete. Ziona nienawiscia.